ΝΔ σε κυβέρνηση: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα

«Άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι» τονίζει η ΝΔ.

nd-se-kubernisi-mas-taraksate-sto-ithiko-pleonektima
SHARE THIS
0
SHARES

«Δεν πέρασε λίγος καιρός που έμεινε η κ. Αντωνοπούλου χωρίς επίδομα στέγασης και η Κυβέρνηση φρόντισε να την αποκαταστήσει διορίζοντας την ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, όπου θα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο μισθό και ακόμη μεγαλύτερο επίδομα στέγασης» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας τόσο την τοποθέτηση της κα Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ. .

Από τα στόχαστρο της ΝΔ δεν ξέφυγε και ο Κώστας Ζουράρις για τον οποίο σημειώνει ότι «εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, αποκαθίσταται ως αντιπρόεδρος της Βουλής, προφανώς για να συντονίζει καλύτερα την “κερκίδα” των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Και η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ καταλήγει: «Άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι, αλλά επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις. Με δυο λέξεις: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα...».

 

 

Πηγή: ΑΠΕ_ΜΠΕ

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook