Νταβός:Ο Τσίπρας περπάτησε 2 χιλιόμετρα για να φτάσει στο WEF

Βυθισμένο στο χιόνι είναι το ελβετικό θέρετρο του Νταβός καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στο χώρο

ntaboso-tsipras-perpatise-2-xiliometra-gia-na-ftasei-sto-xwro
SHARE THIS
0
SHARES

Βυθισμένο στο χιόνι είναι το ελβετικό θέρετρο του Νταβός καθιστώντας ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στο χώρο που διεξάγεται το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ.  

Για μια απόσταση δύο χιλιομέτρων τα αυτοκίνητα που μεταφέρουν τους ξένους ηγέτες χρειάζονται σχεδόν μιάμιση ώρα με αποτέλεσμα πολλοί επίσημοι να επιλέγουν να διανύσουν με τα πόδια την συγκεκριμένη απόσταση. 

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Έλληνας πρωθυπουργός ο οποίος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής επέλεξαν να  διανύσουν  με τα πόδια  την απόσταση μέχρι τον χώρο που θα διεξαχθεί το Οικονομικό Φόρουμ.    
Το πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψης του πρωθυπουργού ξεκίνησε με δύο διαδοχικές συναντήσεις με επενδυτές, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.  

Πρόκειται για τον Ελληνο-αυστραλό-αμερικανό επενδυτή 'Αντριου Λιβέρης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής εταιρείας Delhaize, Dick Boer.

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook