Οι...εφιάλτες του Ντάισελμπλουμ: Ευκλείδης και Ντε Γκίντο !

Ο Ντάισελμπλουμ περνάει δύσκολα και φαίνεται! Η ήττα του κόμματος του στην Ολλανδία, η προοπτική να χάσει το υπουργείο του και την καρέκλα του στο Eurogroup...

oiefialtes-tou-ntaiselmploum-eukleidis-kai-nte-gkinto-
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ περνάει δύσκολα και φαίνεται!

Η ήττα του κόμματος του στην Ολλανδία, η προοπτική να χάσει τον υπουργικό θώκο του και πιθανοί τριγμοί στην καρέκλα του ως επικεφαλής του Eurogroup δεν του επιτρέπουν μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον.    

Εμμεσοι πρωταγωνιστές στο δράμα του : ο έλληνας ΥΠΟΙΚ και ο ισπανός ΥΠΟΙΚ
Εμμεσοι πρωταγωνιστές στο δράμα του : ο έλληνας ΥΠΟΙΚ και ο ισπανός ΥΠΟΙΚ

Ο Ντάισελμπλουμ «βασανίζεται» και «βασανίζει» τον έλληνα ΥΠΟΙΚ στην «μέρα της Μαρμότας» όπως κινδυνεύει να πολιτογραφηθεί η ελληνική διαπραγμάτευση.    

Ενώ ο ισπανός ΥΠΟΙΚ Ντε Γκίντο ήταν ο νούμερο ένα «αντίπαλος» του Ολανδού για τον θώκο του προέδρου του Eurogroup και ενδεχομένως να «ξαναβρεθεί» στο δρόμο του Ντάισελμπλουμ αν και όταν τεθεί θέμα απομάκρυνσής του από τη θέση αν πάψει να είναι υπουργός. Αν και ο μεγάλος υποστηρικτής του ο Σόιμπλε ξεκαθάρισε σήμερα πως ο Γερούν κάνει καλά τη δουλειά του και η θητεία του λήγει τον Ιανουάριο του 2018.              

Από την άλλη και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν περνάει τις καλύτερες στιγμές του στις Βρυξέλλες καθώς πρέπει να καταθέσεις στους Θεσμούς «ισχυρές δεσμεύσεις» και εγγυήσεις για να επιστρέψουν στην Αθήνα για να συνεχιστεί η αξιολόγηση μήπως και υπάρξει συμφωνία έως τις 7 Απριλίου και το επόμενο Eurogroup.

Οι σχετικές εικόνες είναι ενδεικτικές.

Ο έλληνας ΥΠΟΙΚ να συλλαμβάνεται από τον φακό σε όλες τις πιθανές συναισθηματικές φάσεις.

Ο γάλλος Πιέρ Μοσκοβισί συγκαταβατικός και ο Ντάισελμπλουμ στα όρια της....κατάρρευσης             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook