Οργή Λεβέντη γιατί...ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και χαλκεία θέλουν το ΠΑΣΟΚ!

Δεν άρεσε στην Ενωση Κεντρώων το...ρεύμα που εμφανίζεται να έχει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή και όσα είπε ο Φίλης στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

orgi-lebenti-giatisuriza-nd-kai-xalkeia-theloun-to-pasok
SHARE THIS
0
SHARES

«Με δηλώσεις τους τις τελευταίες δύο ημέρες, στελέχη, τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ προτιμούν σαν συνέταιρο σε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ», υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, σχολιάζοντας: «Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους που προτιμούν και τα δύο αυτά κόμματα το ΠΑΣΟΚ. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ είναι η μεταστέγαση του παλαιού ΠΑΣΟΚ, η δε ΝΔ έχει συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και έχουν ψηφίσει μαζί όλα τα μνημόνια που σιδηρόδεσαν τη χώρα».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, «υπάρχει και ένας άλλος λόγος, ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η ΝΔ αρνούνται να δεχθούν τα 9 σημεία της Ένωσης Κεντρώων, με τα οποία πατάσσονται οι πελατειακές σχέσεις και εξυγιαίνεται ο δημόσιος τομέας».

Τέλος, θεωρεί ότι «η δημοσκοπική άνοδος του ΠΑΣΟΚ εξηγείται έτσι από το ότι χρειάζονται συμπλήρωμα για τη δεδηλωμένη, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ» και προσθέτει: «Ωστόσο, εάν έτσι θέλουν τα χαλκεία, καλό είναι να περιμένουν γιατί θα τους χαλάσει τα σχέδια ο λαός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook