
«Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αντίποδα της ακροδεξιάς» τόνισε μέσω twitter ο ευρωβουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης, μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης της Λεπέν στη Le Monde, στην οποία δηλώνει πως ελπίζει σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
Ο κ. Παπαδημούλης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γράφει ακόμη πως «η δήθεν "συμπάθεια" της Λεπέν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ψεύτικη και αηδιαστική».
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στον αντίποδα της ακροδεξιάς. Η δήθεν "συμπάθεια" της Λεπέν προς τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ψεύτικη και αηδιαστική.
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) January 20, 2015
Λίγο νωρίτερα, η ΝΔ είχε εξαπολύσει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «o κ. Τσίπρας βρήκε τον μόνο σύμμαχό του στην Ευρώπη στο πρόσωπο της Λεπέν».
Αλλά και η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή από την πλευρά της εξέφρασε την ελπίδα ο ΣΥΡΙΖΑ να αρνηθεί τη στήριξη του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr