Περιοδείες ετοιμάζει ο Μητσοτάκης στην Β. Ελλάδα

Να κεφαλαιοποιήσει την στάση της ΝΔ μετά την πρόταση μομφής που κατέθεσε εναντίον της κυβέρνησης για την συμφωνία στο Σκοπιανό θα επιχειρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

periodeies-etoimazei-o-mitsotakis-stin-b-ellada
|
SHARE THIS
0
SHARES

Να κεφαλαιοποιήσει την στάση της ΝΔ μετά την πρόταση μομφής που κατέθεσε εναντίον της κυβέρνησης για την συμφωνία στο Σκοπιανό θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το επικοινωνιακό επιτελείο έχει προγραμματίσει μια σειρά από περιοδείες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Βόρεια Ελλάδα όπου επικρατούν έντονες αντιδράσεις μετά την συμφωνία της κυβέρνησης με τα Σκόπια. Στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης εκτιμούν πως το Μαξίμου θα έχει σημαντικό πολιτικό κόστος καθώς τα «πασοκογενή» στελέχη ήδη έχουν αρχίσει να παίρνουν αποστάσεις.  

Παράλληλα οι πρώτες μετρήσεις δείχνουν σημαντική άνοδο της κεντροδεξιάς παράταξης στις συγκεκριμένες περιοχές γεγονός που σύμφωνα με τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει την ορθή στρατηγική που ακολούθησε στο κρίσιμο εθνικό ζήτημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ θα περιοδεύσει στα τέλη της εβδομάδας στο Κιλκίς, ενώ δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη  και την Καβάλα. Στην αξιωματική αντιπολίτευση θα συντηρήσουν το ζήτημα της συμφωνίας με τα Σκόπια το οποίο έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων.

Ένας ακόμη στόχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η προσέγγιση μικρομεσαίων στελεχών των ΑΝΕΛ που βρίσκονται στην Βόρεια Ελλάδα και έχουν πάρει αποστάσεις ή έχουν αποχωρήσει λόγω της στάσης του Πάνου Καμμένου στο Σκοπιανό. Ήδη στην Καστοριά, την Πιερία, την Κοζάνη αλλά και την Θεσσαλονίκη υπάρχουν έντονες αντιδράσεις εναντίον του προέδρου των ΑΝΕΛ. 

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook