«Πόρτα» ΚΚΕ σε ΣΥΡΙΖΑ για συμπαράταξη στον β' γύρο

Να μην στηρίξουν «το μικρότερο κακό» στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών καλεί το ΚΚΕ τους ψηφοφόρους του. Ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ

porta-kke-se-suriza-gia-sumparataksi-ston-b-guro
SHARE THIS
0
SHARES

Θετικά αποτιμά  το ΚΚΕ τις επιδόσεις των υποψηφίων του στις δημοτικές εκλογές, ενώ την ίδια στιγμή ρίχνει «πόρτα» στον ΣΥΡΙΖΑ για το ενδεχόμενο συμπαράταξης στον δεύτερο γύρο.

 Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τονίσει πως θα στηρίξει τους υποψηφίους του ΚΚΕ που πέρασαν στο β' γύρο σε δήμους που δεν έχει εκπροσώπηση

Η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, κάλεσε τους ψηφοφόρους των αυτοδιοικητικών παρατάξεων του ΚΚΕ που δεν πέρασαν στον β' γύρο, «να κρίνουν και να σταθούν με κριτήριο την καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και των υποψηφίων τους, και εκεί που αυτοί οι συνδυασμοί εμφανίζονται με επίσημη στήριξη από τα κόμματα αυτά, και εκεί που εμφανίζονται ως "ανεξάρτητοι – υπερκομματικοί"»

 Tο ΚΚΕ τονίζει με νόημα πως «η καταδίκη της αντιλαϊκής συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δεν κρίνεται μόνο με τη μη ψήφιση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και με την απόρριψη της λογικής του "μικρότερου κακού" στο β’ γύρο και στις ευρωεκλογές».

Μάλιστα ο Περισσός είναι ιδιαίτερα επιθετικός απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μεταξύ άλλων:«Έπεσε πλέον και το τελευταίο "αριστερό" φύλλο συκής του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτελούν δημαγωγία τα περί ανατροπής που λέει» 

Υπενθυμίζεται, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη τονίσει πως θα στηρίξει τους υποψηφίους του Περισσού που πέρασαν στο β' γύρο σε δήμους που δεν έχει εκπροσώπηση.

φωτογραφία: eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook