Ποτάμι: Ο Τσίπρας συνεχίζει το εμπόριο ελπίδας

Ο κ.Τσίπρας θέλει να συνεχίσει το εμπόριο ελπίδας, το οποίο τον έφερε στην εξουσία αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι.

potami-o-tsipras-sunexizei-to-emporio-elpidas
SHARE THIS
0
SHARES

Ο κ.Τσίπρας θέλει να συνεχίσει το εμπόριο ελπίδας, το οποίο τον έφερε στην εξουσία, υπόσχεται παροχές και ελαφρύνσεις όταν όλοι γνωρίζουν ότι θα αναγκαστεί να πάρει νέα μέτρα, αναφέρει το Ποτάμι για την συνέντευξη του πρωθυπουργού. 

Aφού στον κ. Τσίπρα τελείωσαν οι υποσχέσεις για επαναδιαπραγματεύσεις, μείωση χρέους και κακοί Ευρωπαίοι, άρχισε να χρησιμοποιεί νέες λέξεις γι αυτόν, όπως επιχειρηματικότητα, επενδύσεις, καινοτομία. Αντιλαμβάνεται αυτές τις έννοιες ως συνθήματα. Την ίδια ώρα που μιλάει για επιχειρηματικότητα και επενδύσεις, κορυφαίοι υπουργοί του βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές στις μεγάλες επενδύσεις και δεν χάνουν ευκαιρία να δείχνουν τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις.

Μιλά για «διορθώσεις» και υπόσχεται παροχές και ελαφρύνσεις το 2019, όταν όλοι γνωρίζουν ότι θα αναγκαστεί να πάρει νέα μέτρα, τα οποία έχει ήδη ψηφίσει. Θέλει όμως να συνεχίσει το εμπόριο ελπίδας, το οποίο τον έφερε στην εξουσία. Εσχάτως υιοθέτησε το προφίλ  του σοσιαλδημοκράτη, ενώ συγκυβερνά αγκαλιά με την ακροδεξιά. Όσο και αν προσπαθεί να πείσει ότι άλλαξε, παραμένει ο ίδιος Τσίπρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook