Προσκλητήριο Παπαδημούλη στο ΚΚΕ για συστράτευση στον β' γύρο

Τον Κώστα Πελετίδη του ΚΚΕ στον δήμο Πατρέων θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη. Και ερωτά αν θα πράξει το ίδιο ο Περισσός στον Βόλο.

prosklitirio-papadimouli-sto-kke-gia-sustrateusi-ston-b-guro
SHARE THIS
0
SHARES

Συστράτευση με το ΚΚΕ επιθυμεί ο ΣΥΡΙΖΑ για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς αναμένεται να στηρίξει τους υποψηφίους του Περισσού που πέρασαν στις περιοχές όπου αποκλείστηκε ο αντίστοιχος της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαδημούλη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών στην Πάτρα τον υποψήφιο του ΚΚΕ Κώστα Πελετίδη, ο οποίος βγήκε πρώτος με 25,06%. Παράλληλα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε «προσκλητήριο» στον Περισσό, λέγοντας: «Το ΚΚΕ μπορεί κάνει το ίδιο, έστω στον Βόλο; Περιμένουμε μια σαφή απάντηση».

Υπενθυμίζεται, ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ο συνεργάτης του Νίκος Παππάς είχαν τονίσει σε δηλώσεις τους στο παρελθόν πως θα στηρίξουν υποψηφίους του ΚΚΕ στον β' γύρο εάν δεν έχει εκπροσώπηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, κύκλοι της Αριστερής Πλατφόρμας σημειώνουν πως θα γίνει ένα «άνοιγμα» στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, προκειμένου να υπάρξει η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμπαράταξη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook