Σκληρή απάντηση Πολάκη σε Αμβρόσιο: Ρε άει κρύψου φασισταριό

Ιδιαίτερα σκληρός εμφανίστηκε ξανά στο Facebook ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στους επίσης οξείς χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα, από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

skliri-apantisi-polaki-se-ambrosio-re-aei-krupsou-fasistario
SHARE THIS
0
SHARES

Ιδιαίτερα σκληρός εμφανίστηκε ξανά στο Facebook ο Παύλος Πολάκης απαντώντας στους επίσης οξείς χαρακτηρισμούς κατά του Αλέξη Τσίπρα, από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο. Ο ιεράρχης αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό ως «αντίχρηστο» και «άθεο».

Ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει τον Αμβρόσιο "ταγματάρχη της χωροφυλακής της χούντας", "υμνητή των βασανιστών" και "θαυμαστή της "γλυκιάς ελπίδας" των χρυσαυγιτών". 

"Αει κρύψου φασισταριό", γράφει ο υπουργός απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη και καταλήγει:

"Αντίχριστος είναι ο βίος και η πολιτεία σου όταν λιβάνιζες τον Ντερτιλή τον εκτελεστή του Μυρογιάννη, ΟΧΙ αυτή η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός".

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όπως ανέβηκε στο προφίλ του στο Facebook: 

"Μιληςε πάλι ο Ταγματαρχης της χωροφυλακής της χούντας,ο υμνητής των βασανιστών ,ο θαυμαστής της "γλυκιάς ελπίδας" των χρυσαυγιτων ...... και κήρυξε το λόγο του θεού και της χριστιανικής αγάπης!!!!
Αει ΚΡΥΨΟΥ φασισταριο ,Αντίχριστος ειναι ο βίος και η πολιτεία σου οταν λιβανιζες τον Ντερτιλη τον εκτελεστη του Μυρογιαννη ,ΟΧΙ αυτή η κυβερνηςη και ο πρωθυπουργός!!!".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook