"Ταύρος"... και κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέμεινε να ζητά εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν έχουν ανοίξει τραπεζικοί λογαριασμοί για την υπόθεση του νοσοκομείου Ντυνάν.

tauros-kai-kata-tou-suriza-o-paulos-polakis
|
SHARE THIS
0
SHARES

"Ταύρος"... ακόμα και κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης που δεν δίστασε να τους κάνει υποδείξεις στην εξεταστική επιτροπή για την υγεία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέμεινε να ζητά εξηγήσεις για ποιο λόγο δεν έχουν ανοίξει τραπεζικοί λογαριασμοί για την υπόθεση του νοσοκομείου Ντυνάν.

Ο  Πρόεδρος της εξεταστικής Αντώνης Μπαλωμενάκης, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας και ο βουλευτής της Ν.Δ Γιώργος Γεωργαντάς αντέτειναν ότι βάσει του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας η εξεταστική της Βουλής δεν μπορεί να ανοίξει απευθείας τραπεζικούς λογαριασμούς. “Μόνο οικονομικοί εισαγγελείς και εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς έχουν δικαίωμα να ανοίγουν απευθείας τραπεζικούς λογαριασμούς. Όλοι οι υπόλοιποι χρειάζονται έγκριση δικαστικού οργάνου ” εξήγησε ο κ. Γεωργαντάς για να λάβει την απάντηση από τον αναπληρωτή υπουργό “Αυτά είναι μπούρδες” “ Αυτό είναι το κράτος δικαίου” απάντησε ο κ. Γεωργαντάς. “Αυτό δεν είναι κράτος δικαίου. Είναι κράτος κουκουλώματος” συνέχισε ο κ. Πολάκης.

Στην συνέχεια ο ίδιος στράφηκε κατά του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα “ Τι λέτε ρε παιδιά; Καλά ρε παιδιά τι κάνετε τόσο καιρό;Γιατί δεν ζητήσατε άνοιγμα λογαριασμών; Εδώ υπάρχει θέμα” είπε ο κ. Πολάκης. “Υπουργέ μου δεν είναι έτσι. Η Επιστημονική υπηρεσία της Βουλής μας είπε ότι πρέπει να υπάρχει επαρκής αιτιολόγηση για να γίνει άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών από την εξεταστική” είπε επαναλαμβάνοντας ότι μόνο οικονομικοί εισαγγελείς και εισαγγελέας κατά της διαφθοράς μπορεί να ανοίξει απευθείας τραπεζικούς λογαριασμούς» απολογήθηκε ο κ. Λάππας . “ Ε τότε να πάτε στο ΣΔΟΕ. Γιατί δεν ζητάτε από το ΣΔΟΕ να ανοίξει λογαριασμούς; Και να προσθέσετε και το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ” επανήλθε ο αναπληρωτής υπουργός. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook