Θεοδωράκης: «Να μην αποφασίζουν άλλοι για τους νέους ανθρώπους»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ζήτησε αστειευόμενος να βάλουν οι πολίτες δυνατά τραγούδια στα σπίτια τους για να ψηφίσουν οι νέοι στις ευρωεκλογές.

SHARE THIS
0
SHARES

Με αρκετή δόση χιούμορ μίλησε κατά της αποχής ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

 «Οι δημοσκοπήσεις μας έχουν τρελάνει όλους»

Ο κ. Θεοδωράκης, ζήτησε αστειευόμενος από τους μεγαλύτερους ανθρώπους «να δυναμώσουν τη μουσική στο σπίτι και να βάλουν ένα τραγούδι δυνατά, μήπως και σηκωθούν οι νέοι να πάνε να ψηφίσουν. Γιατί δεν πρέπει να αφήνουν οι νέοι άλλους ανθρώπους να αποφασίζουν χωρίς αυτούς».

Οσον αφορά την επίδοση του κόμματος του, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε «πολύ αισιόδοξος αρκεί να πάει ο κόσμος να ψηφίσει», τονίζοντας ότι σε πολλά εκλογικά τμήματα του Αγίου Παντελεήμονα και του κέντρου των Αθηνών δεν υπήρχε πολύς κόσμος. Επίσης, εκτίμησε ότι η αποχή οφείλεται στο ότι «ο κόσμος φοβάται πως ότι και να κάνει δεν αλλάζει κάτι και αυτό είναι λάθος. Δεν πρέπει κανείς να αποφασίσει για εσένα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις δημοσκοπήσεις λέγοντας πως «μας έχουν τρελάνει όλους», ενώ τέλος αστειευόμενος όταν ρωτήθηκε για το ποιο τραγούδι πρέπει να βάλουν στα σπίτια τους οι πολίτες για να πάνε οι νέοι να ψηφίσουν είπε: «Το Ποτάμι του Πορτοκάλογλου, ή ''Το παπάκι πάει στην ποταμιά''».

Φωτογραφία: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook