Θεοδωράκης τρολάρει Τσίπρα: Πρώτη φορά σοβαρά με Ποτάμι

Ψήφο στο Ποτάμι ώστε από την "πρώτη φορά αριστερά" να πάμε στην "πρώτη φορά στα σοβαρά" ζητάει ο Στ. Θεοδωράκης, τρολάροντας ανοιχτά τον Αλ. Τσίπρα.

theodwrakis-trolarei-tsipra-prwti-fora-sobara-me-potami
SHARE THIS
0
SHARES

Ένα νέο σύνθημα, παραλλαγή του «πρώτη φορά αριστερά» το οποίο εισήγαγε στην πολιτική σκακιέρα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τελικά μετατράπηκε σε όπλο διακωμώδησης της πολιτικής του, σκέφτηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, στην προσπάθειά του να συσπειρώσει του ψηφοφόρους του κόμματός του και φυσικά να προσεγγίσει νέο κόσμο εν όψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.  

Το σύνθημα του Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίο αναφέρει τις τελευταίες ημέρες δεν είναι άλλο από το «πρώτη φορά στα σοβαρά» το οποίο εκφράζει απόλυτα την πεποίθησή του ότι το Ποτάμι έχει τις προτάσεις και τις λύσεις για τα προβλήματα της χώρας και θα αποτελέσει -αν τελικά συμμετάσχει σε κυβερνητικό συνασπισμό- τη δύναμη της λογικής και της σταθερότητας.

«Τα παλιά κόμματα και ο ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας συνεχώς τα αντίθετα από όσα λένε, μεγιστοποιούν την απογοήτευση των πολιτών και ενισχύουν την άποψη ότι όλοι ίδιοι είναι. Έτσι ‘’ποτίζουν’’ τον Λεβέντη και τη Χρυσή Αυγή ή σπρώχνουν τον κόσμο στην αποχή», είπε μεταξύ άλλων στα ΝΕΑ. "Πιστεύω πάντως ότι μέχρι τις 20 του μήνα θα καταφέρουμε να πείσουμε τον κόσμο ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ζητάμε από τους πολίτες να ψαλιδίσουν τα δύο μεγάλα κόμματα, αρκετά τους πληρώσαμε και να βάλουν δυνατά στο παιγνίδι το Ποτάμι. Μετά το «πρώτη φορά αριστερά» να πούμε δηλαδή «πρώτη φορά στα σοβαρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook