"Θολή" ανακοίνωση Λεβέντη για κυβέρνηση τεχνοκρατών- Παπαδήμο

Στη σκιά της τρομοκρατικής επίθεσης σε βάρος του Λ. Παπαδήμου ο Λεβέντης ζητεί κυβέρνηση τεχνοκρατών και εγκαλεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

tholi-anakoinwsi-lebenti-gia-kubernisi-texnokratwn--papadimo
SHARE THIS
0
SHARES

Στη σκιά της τρομοκρατικής επίθεσης σε βάρος του Λ. Παπαδήμου ο Βασσίλης Λεβέντης ζητεί κυβέρνηση τεχνοκρατών και εγκαλεί ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι «πέρασαν» την αντίληψη ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου απέτυχε.

Η Ενωση Κεντρώων κατηγορεί και τον Λουκά Παπαδήμο ότι αν πάταγε πόδι το Νοέμβριου του 2011 και έφτιαχνε μια κυβέρνηση αμιγώς τεχνοκρατική η χώρα σε ενάμιση χρόνο θα είχε σταθεί στα πόδια της.

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ 

        Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν για καιρό περάσει την αντίληψη ότι η Κυβέρνηση τεχνοκρατών δεν είναι κατάλληλη για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, απόδειξη ότι η Κυβέρνηση Παπαδήμου απέτυχε. Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέξης Τσίπρας, πέτυχαν; Το λάθος του Λουκά Παπαδήμου ήταν ότι δέχτηκε να ηγηθεί μιας Κυβέρνησης τα μέλη της οποίας απαρτίστηκαν από πολιτικά πρόσωπα, τα ίδια πρόσωπα που μετείχαν σε αποτυχημένες πολιτικές Κυβερνήσεις. Αν τον Νοέμβριο του 2011 ο Λ. Παπαδήμος πάταγε «πόδι» και δεν αποδεχόταν ως υπουργούς στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, και σχημάτιζε ο ίδιος με ευθύνη του μια Κυβέρνηση μόνο από τεχνοκράτες, τότε η χώρα μέσα σε ένα με ενάμιση χρόνο θα είχε σταθεί στα πόδια της.

 Αυτό ήταν το λάθος του Λουκά Παπαδήμου, δέχτηκε να τον περιστοιχίζουν ως υπουργοί άνθρωποι που ψηφοθηρούσαν και είχαν στο νου τους να επανεκλεγούν βουλευτές. Αν τότε, το 2011, μια Κυβέρνηση τεχνοκρατών βοηθούσε τη χώρα, τώρα είναι η μόνη λύση, είναι μονόδρομος και εμπόδια για την πραγματοποίησή της είναι δυο πρόσωπα, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook