Τι απαντά η Καϊλή στον Χατζησωκράτη για το συλλαλητήριο

«Ειδικά με τη ΔΗΜΑΡ έχουμε αρκετές διαφωνίες σε κάποια ζητήματα και υπάρχει η ελευθερία ο καθένας να επιλέγει αυτό που νιώθει ότι τον εκφράζει».

ti-apanta-i-kaili-ston-xatziswkrati-gia-to-sullalitirio
SHARE THIS
0
SHARES

«Ειδικά με τη ΔΗΜΑΡ έχουμε αρκετές διαφωνίες σε κάποια ζητήματα και υπάρχει η ελευθερία ο καθένας να επιλέγει αυτό που νιώθει ότι τον εκφράζει».

Αυτό δήλωσε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αναφορικά με την «φαρμακερή» ανάρτηση του Δ. Χατζησωκράτη για την παρουσία της στο συλλαλητήριο. 

«Σε όσους και όσες μου λένε: 'να την χαίρεστε την ευρωβουλευτίνα σας με την παρουσία της στο συλλαλητήριο' απαντώ ξεκάθαρα: Εγώ δεν την χαίρομαι καθόλου. Έτσι σίγουρα δεν χτίζουμε τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα», έγραψε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΣΥ.

«Ειδικά με τη ΔΗΜΑΡ έχουμε αρκετές διαφωνίες σε κάποια ζητήματα και υπάρχει η ελευθερία ο καθένας να επιλέγει αυτό που νιώθει ότι τον εκφράζει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή για τη δική μας παράταξη. Δεν έχει γίνει κάποια εσωτερική διαδικασία, ώστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε όλα τα μέλη της παράταξης. Όλες οι παρατάξεις θα έπρεπε να ρωτήσουν και τα μέλη τους, καθώς είναι ένα εθνικό ζήτημα και αυτή είναι η δική μου θέση» δήλωσε η κ. Καϊλή, μιλώντας στον real fm. 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook