Τι θα πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει την χειραγώγηση της δικαιοσύνης, θα στείλει από την Πολιτική Γραμματεία το απόγευμα ο Κ. Μητσοτάκης.

ti-tha-pei-o-kuriakos-mitsotakis-stin-politiki-epitropi-tis-nd
|
SHARE THIS
0
SHARES

Σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει την χειραγώγηση της δικαιοσύνης, θα στείλει από το βήμα της Πολιτικής Γραμματείας το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμούν πως οι συντονισμένες επιθέσεις που δέχονται οι δικαστικοί έχουν ως στόχο να πληγεί η αξιοπιστία του θεσμού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ  θα κατηγορήσει ευθέως τον πρωθυπουργό και τα κυβερνητικά στελέχη για τις επιθέσεις τους εναντίον της Δικαιοσύνης. «Επιθέσεις που αποκαλύπτουν την πιο σκοτεινή πλευρά μιας Κυβέρνησης, που εκτρέπεται στον αυταρχισμό» αναμένεται να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Παράλληλα θα ξεκαθαρίσει ότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει να κλονιστεί η εμπιστοσύνη της κοινωνίας στη Δικαιοσύνη. «Κάθε σχέδιο επηρεασμού ή χειραγώγησης της Δικαιοσύνης θα βρει τη ΝΔ απέναντι» θα τονίσει σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα αναφερθεί στην ανάγκη αλλαγής πολιτικής που χρειάζεται η χώρα προκειμένου να βγει από την κρίση. «Ο  κύκλος της πολιτικής τοξικότητας των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρέπει να κλείσει καθώς η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα μια μεγάλη πολιτική αλλαγή.» Επίσης θα υποστηρίξει ότι, «το πολιτικό οικοδόμημα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που χτίστηκε πάνω σε ψέματα, λάσπη και δημαγωγική ανευθυνότητα και το οποίο θα καταρρεύσει με τρόπο παταγώδη και εκκωφαντικό»

Για την οικονομία, ο Πρόεδρος της ΝΔ θα υπογραμμίσει ότι η χώρα γύρισε πίσω και τώρα τρέχει να καλύψει ένα μικρό μέρος της τεράστιας ζημιάς που έχει γίνει. Έντονη θα είναι η κριτική στην κυβέρνηση , που υποσχέθηκε τέλος των μνημονίων και της λιτότητας και έφεραν δύο μνημόνια και λιτότητα για μισό αιώνα.

Αναφερόμενος στην ανάπτυξη, ο κ. Μητσοτάκης θα τονίσει ότι δεν υπάρχει ούτε ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο, ούτε μια μεγάλη επένδυση που να γίνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα, η οποία δεν είχε ξεκινήσει επί των ημερών διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης θα κάνει άνοιγμα προς τους ψηφοφόρους των άλλων κομμάτων. «Η ΝΔ καλείται να ενώσει όλους τους Έλληνες ανοίγοντας τις πόρτες του Κόμματος, μακριά από διχαστικά μηνύματα, δίχως λογικές ρεβανσισμού και χωρίς ίχνος αλαζονείας» αναμένεται να πει μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην  συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook