Την Πέμπτη το 43ο Φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητής - Διαδραστικός χάρτης

Ξεκινά την Πέμπτη, στο πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" στο Ίλιον, το 43ο φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητής. Κεντρικό σύνθημα, "100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο".

tin-pempti-to-43o-festibal-kne-odigitis---diadrastikos-xartis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ξεκινά την Πέμπτη, στο πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" στο Ίλιον, το 43ο φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητής. Κεντρικό σύνθημα, "100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο" - Το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς". 

Στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» θα κορυφωθούν οι πολύμορφες εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».

Το Φεστιβάλ φέτος τιμά τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης, του "κορυφαίου κοσμοϊστορικού γεγονότος κατά τον 20ό αιώνα, που απέδειξε ότι ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος", αναφέρεται στο δελτίο Τύπου του ΚΚΕ.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη με μεγάλη πολιτική συγκέντρωση. Στις 20.30 θα απευθύνει χαιρετισμό ο γραμματέας της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος, ενώ στη συνέχεια θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Και φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλίες και αφιερώματα, όπως αυτό στον Μάνο Λοίζο αλλά και στον Δημήτρη Μητροπάνο.  

Στο Μαθητικό Στέκι θα λειτουργεί ψηφιακή - διαδραστική έκθεση, αφιερωμένη στα «100 χρόνια από τις μέρες που συγκλόνισαν τον κόσμο...».

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ

Υπάρχει όμως και διαδραστικός χάρτης του Φεστιβάλ. Πατώντας επάνω σε κάθε πλαίσιο, βλέπετε τις εκδηλώσεις που θα υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο. 

Ο διαδραστικός χάρτης του Φεστιβάλ

Φωτό: Ευρωκίνηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook