"Το ΠΑΣΟΚ λεηλάτησε τη χώρα" ενώ ήταν 5 φορές υποψήφιός του!

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει το βαρύ κατηγορώ προς το ΠΑΣΟΚ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όμως ήταν υποψήφιος του επί σειρά ετών.

SHARE THIS
0
SHARES

Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση έχει προκαλέσει το βαρύ κατηγορώ προς το ΠΑΣΟΚ από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όμως ήταν υποψήφιος του επί σειρά ετών. Ο βουλευτής Γιώργος Παπαηλιός αναφέρθηκε στις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με τη φράση «λεηλάτησαν τη χώρα».

«Κατηγορείτε τον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσε τις τελευταίες δεκαετίες. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε στην πλήρη κατάρρευση της αγροτικής παραγωγής και της παραγωγικής βάσης της χώρες. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε  στη χρεοκοπία τη χώρα. Λες και ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε το ΔΝΤ στην Ελλάδα και έφερε τις μνημονιακές πολιτικές που οδήγησαν στην κατάρρευση του ΑΕΠ, στην εκτόξευση της ανεργίας και την φτωχοποίηση των μεσαίων, και όχι οι πολιτικές που άσκησαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ λεηλατώντας τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο ίδιος ήταν πέντε φορές υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, δίχως να εκλεγεί ποτέ, ενώ είχε διατελέσει και Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του ΥΒΕΤ επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ Νοεμβρίου 1993 και Οκτωβρίου 1994!

Το οξύμωρο της ιστορίας δεν ξέφυγε από το πρώην κόμμα του. «Γελάει ο κόσμος» σχολίασε –μεταξύ άλλων- η αναπληρώτρια Γραμματέα του Τομέα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Σουλαδάκη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook