Τσοχατζόπουλος κατά Πολάκη: Φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς

Σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Πολάκη εξαπέλυσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μέσα από τις φυλακές.

tsoxatzopoulos-kata-polaki-fasistiko-proion-tis-neas-aristeras
SHARE THIS
0
SHARES

Σφοδρή επίθεση εναντίον του κ. Πολάκη εξαπέλυσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μέσα από τις φυλακές.

Ο πρώην υπουργός, με γραπτή δήλωση του και απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Ολόκληρη η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει ως εξής: 

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης - αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί -χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

Προ ημερών ο Παύλος Πολάκης είχε εξαπολύσει επίθεση στη Βίκυ Σταμάτη για την άσεμνη χειρονομία της,  με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook