Χρυσή Αυγή: Το δράμα με τον βουλευτικό μισθό και τη Μερσέντες

Κονιορτοποίησε το θράσος ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Κουκούτσης. Δεν «βγαίνει» με το βουλευτικό μισθό των 6.500 ευρώ. Πως η Βουλή τον υποχρέωσε να πάρει...Μερσεντές

xrusi-augi-to-drama-me-ton-bouleutiko-mistho-kai-ti-mersentes
SHARE THIS
0
SHARES

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης ομολογεί ότι η βουλευτική αποζημίωση που εισπράττει δεν καλύπτει τις ανάγκες του και πως αναγκάστηκε να πάρει μια Μερσέντες για να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Αποδέχθηκα το αμάξι της Βουλής. Νιώθω και ασφάλεια, γιατί είναι και μεγάλο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος της Κυριακής», η ομολογία που έχει καταγραφεί σε βίντεο, έγινε σε κλειστή ομιλία στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας το Δεκέμβριο του 2012, δηλαδή λίγους μήνες μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Ο βουλευτής ακούγεται να δηλώνει μεταξύ άλλων: «Εγώ έχω ένα αυτοκίνητο Suzuki. Όσοι ξέρουν από αυτοκίνητα, είναι ένα μικρό αυτοκίνητο, το οποίο όχι Καλαμάτα – Αθήνα δεν μπορεί να πάει(...) Αποδέχθηκα το αμάξι της Βουλής. Νιώθω και ασφάλεια, γιατί είναι και μεγάλο αυτοκίνητο. Εάν θα κοιτάξετε κάτω στην είσοδο, λυπάμαι που το λέω, είναι μια Μερσέντες».

Η Μερσέντες καίει τα αντερά της

Η Βουλή μας δίνει μέσα στα 3.000 ευρώ, 400 ευρώ για βενζίνη. Και τα αυτοκίνητα αυτά καίνε τα άντερά τους

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ίδιος βουλευτής κάνει παράπονα για τη βουλευτική αποζημίωσή του. Ενώ δηλώνει ότι από τα 6.500 ευρώ που εισπράττει συνολικά, τα 3.000 πηγαίνουν στο κόμμα «για τρόφιμα», συμπληρώνει : «Δεν τα παίρνει το κόμμα. Εμείς τα διαχειριζόμαστε οι ίδιοι». Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουκούτσης εξηγεί στους συντρόφους του τα πολλά έξοδα που έχει: «Λοιπόν με τα 3.500 ευρώ, εγώ θέλω 1.200 ευρώ το μήνα τουλάχιστον 6 με 7 φορές να ανεβοκατέβω στην Καλαμάτα ή να πάω οπουδήποτε αλλού. Αυτά τα χρήματα τα βάζουμε από την τσέπη μας. Η Βουλή μας δίνει μέσα στα 3.000 ευρώ, 400 ευρώ για βενζίνη. Και τα αυτοκίνητα αυτά (ενν. Μερσέντες) καίνε τα άντερά τους.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook