Ο Λευτέρης Βογιατζής κατοικεί στο Hommage

Ένα οπτικό και ακουστικό αφιέρωμα-παράσταση στον καλλιτέχνη που άνοιξε άλλους δρόμους στο ελληνικό θέατρο.

o-leuteris-bogiatzis-katoikei-sto-hommage
SHARE THIS
0
SHARES

Μια θεατρική πολυμεσική παράσταση με αφορμή τη ζωή και το έργο του Λευτέρη Βογιατζή μυεί το κοινό στον κόσμο του σπουδαίου θεατρανθρώπου, από τις 4/12 έως 9/1, φυσικά στο θέατρο της Οδού Κυκλάδων.

Πρόκειται για το «Hommage», ένα site-specific καλλιτεχνικό δρώμενο σε σκηνοθεσία Σπύρου Αλιδάκη, στο οποίο εικόνες, ντοκουμέντα, ήχοι, βιντεο-προβολές, αρχειακό υλικό του θεάτρου, αποσπάσματα από τις παραστάσεις του, αναμνήσεις, συνεντεύξεις, όλα εμπλέκονται σε μία σύνθεση. Οι χώροι του θεάτρου της οδού Κυκλάδων, θα μετατραπούν σε έναν «ζωντανό χάρτη» αναμνήσεων, φαντασίας και ερμηνείας, μέσα από πολλαπλή χρήση νέας τεχνολογίας, ακολουθώντας τα ίχνη του Λευτέρη Βογιατζή και ανασύροντας τον ζωντανό τους απόηχο μέσα στο θέατρό του.

Στην παράσταση συμμετέχουν ζωντανά ή κινηματογραφημένοι καταξιωμένοι ηθοποιοί και συντελεστές, παλιοί και νέοι συνεργάτες του Θεάτρου της Οδού Κυκλάδων.Σε κάθε παράσταση θα εμφανίζεται ανά ημέρα ένας παλιός ή νέος συνεργάτης του Λευτέρη Βογιατζή όπως: Αμαλία Μουτούση, Ελένη Μανωλοπούλου, Αργύρης Πανταζάρας, Νικόλας Παπαγιάννης, Μαρία Σκουλά, Θάνος Τοκάκης κ.ά.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook