Ρέντφορντ και Φόντα ξανά μαζί μετά από 50 χρόνια (βίντεο)

Τότε υποδύθηκαν τους νεόνυμφους. Σήμερα υποδύονται δυο μεσήλικες που οι σύζυγοί τους έχουν πεθάνει. Δεν έχουν δικαίωμα στην αγάπη;

SHARE THIS
0
SHARES

  ΄Ηταν το 1967 όταν η Paramount αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την κινηματογραφική μεταφορά του θεατρικού έργου του Νιλ Σάιμον «Ξυπόλητοι στο Πάρκο» με τον Ρόμπερντ Ρέντφορντ αναζητώντας την ιδανική πρωταγωνίστρια στο πρόσωπο της Νάταλι Γουντ που είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Ρέντφορντ σε δυο ταινίες (Έρωτες που Σβήνουν την Αυγή (Inside Daisy Clover, 1965) και Αγάπη για τον Έρωτα (This Property is Condemned, 1966)). Η Γουντ όμως απέρριψε το ρόλο δηλώνοντας ότι ήθελε να απέχει από τα κινηματογραφικά δρώμενα για κάμποσο καιρό. Τότε ανέλαβε το ρόλο η Τζέιν Φόντα.

   Η συνύπαρξη του Ρέντφορντ και της Φόντα στη μεγάλη οθόνη σήμανε και την πρώτη φορά που οι δυο ηθοποιοί έκαναν και ευρύτερα τις συστάσεις τους με το κοινό.

 Πενήντα χρόνια μετά - κι έχοντας πλέον στο ενεργητικό τους αμέτρητους ρόλους κι από δυο ΄Οσκαρ οι δυο ηθοποιοί επανενώνονται σε μια διαφορετική ιστορία αγάπης στη νέα ταινία του Netflix, «Our Souls at Night» που κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου. 

  Τότε υποδήθηκαν τους νεόνυμφους. Σήμερα υποδύονται τους ρόλους ενός ζευγαριού στην αισθηματική ταινία που θέλει να προβάλει πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και πως και οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουν δικαίωμα στην αγάπη. Με φόντο το Κολοράντο των ΗΠΑ, η Addie Moore (Fonda) επισκέπτεται αναπάντεχα τον γείτονά της, Louis Waters (Redford).

Με τους συζύγους τους να έχουν πεθάνει, με τα παιδιά τους μακριά και τη μοναξιά να τους καταβάλει μέσα στα μεγάλα σπίτια τους, θέλουν απλά μια επαφή και να εκμεταλλευτούν όσο καλύτερα μπορούν το χρόνο που τους απομένει.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook