Τα τραγούδια κύκλους κάνουν: Συνάντηση για Πασπαλά - Φαραντούρη σε Παρνασσό

Δυο τραγουδίστριες με κοινή αγάπη στο ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι που ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια στη σκηνή του Παρνασσού στις 20 και 27/1

ta-tragoudia-kuklous-kanoun-sunantisi-gia-paspala---farantouri-se-parnasso
SHARE THIS
0
SHARES

Ένα μουσικό ταξίδι με ελληνικούς και ξένους σταθμούς, τραγούδια που αγαπήσαμε, σιγοτραγουδήσαμε και  κάποια απ΄ αυτά έγραψαν ιστορία. «Ξεναγοί» αναλαμβάνουν οι Μαρία Φαραντούρη και η Ελλη Πασπαλά, δυο τραγουδίστριες με κοινή αγάπη στο ελληνικό αλλά και ξένο τραγούδι που ξανασυναντιούνται μετά από χρόνια, αυτή τη φορά στη σκηνή του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός στις 20 και 27 Ιανουαρίου.

Τραγούδια από τα Νέγρικα του Λοΐζου και του Νεγρεπόντη μέχρι τη μελοποιημένη ποίηση του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκι, του Θάνου Μικρούτσικου και από τις μπαλάντες του Σαββόπουλου και τα ερωτικά της Καραΐνδρου και του Κυπουργού , έως και τις μελωδικές στιγμές της Ρεμπούτσικα και του Καλαντζόπουλου δίνουν το στίγμα αυτής της μουσικής συνάντησης.

Δεν λείπουν όμως και μεγάλα και σπουδαία τραγούδια του διεθνούς μουσικού ρεπερτορίου με τζαζ αναφορές που τόσο αγαπούν και οι δυο ερμηνεύτριες.

Ιδιαίτερη αναφορά και στους δυο μουσικούς, Τάκη Φαραζή στο πιάνο και David Lynch στα πνευστά που θα απογειώσουν το μουσικό ταξίδι στον χρόνο και στους ήχους.

Info: 

Μαρία Φαραντούρη - Έλλη Πασπαλά

«Τα τραγούδια κύκλους κάνουν»

Σάββατο 20 και 27 Ιανουαρίου, ώρα έναρξης 9.00μμ

Δυο βραδιές στην αίθουσα του Φ.Σ. «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ»,

Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8 (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο) 

Τηλέφωνο: 2106109513, 6944303274

 Εισιτήρια : από 12€

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook