10 χρόνια iPhone! Δείτε Live την παρουσίαση των νέων μοντέλων

Live το Apple Event για τα νέα iPhone από το ολοκαίνουργιο Steve Jobs Theatre στο νέο campus της εταιρίας

SHARE THIS
0
SHARES

Το πρώτο iPhone παρουσιάστηκε το 2007 και δεν άλλαξε απλά τα κινητά τηλέφωνα και τον τρόπο που επικοινωνούμε, αλλά ολόκληρη την βιομηχανία τεχνολογίας με την είσοδο μετέπειτα των tablet και των υβριδικών laptop/tablet.

Οσοι είναι όμως πιο παρατηρητικοί, θα διαπιστώσουν ότι εκείνη ημέρα άλλαξε ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο γίνονται …ακόμα και οι παρουσιάσεις προϊόντων.

Η άνεση στην σκηνή, του χαλαρού geek, Steeve Jobs και τα βίντεο των στελεχών της Apple στο φωτεινό απλό λευκό φόντο, αντιγράφηκαν αμέσως από σχεδόν όλες τις εταιρίες, ανταγωνίστριες και μη.

Υστερα από εκείνη την διάσημη πλέον παρουσίαση από τον Steve Jobs, ο κόσμος δεν θα ήταν ποτέ ο ίδιος και μπορεί ο ίδιος να μην είναι σήμερα κοντά μας αλλά η κληρονομιά του παραμένει.

Δείτε λοιπόν live τον σημερινό CEO της εταιρείας, Tim Cook, στην μετάδοση από το Steve Jobs Theatre στο νέο campus της εταιρίας, να παρουσιάζει τις νέες συσκευές.

Οσοι αναρωτιούνται για το τι θα παρουσιαστεί σήμερα, μπορούν να διαβάσουν τις τελευταίες διαρροές.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ LINK ΓΙΑ ΤΟ LIVE KEYNOTE: https://www.youtube.com/watch?v=GEVdCX6IxIY

Τέλος, μέχρι να ξεκινήσει η παρουσίαση στις 20:00 ώρα Ελλάδος, αξίζει να δείτε ξανά την παρουσίαση του πρώτου iPhone από το 2007!

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook