Το νέο LG sound bar SH7 ξέρει τι και πως θέλεις να ακούς

Αναγνωρίζει τις προτιμήσεις των χρηστών και με τεχνολογία ASC προσαρμόζει αυτόματα τις λειτουργίες για να τους προσφέρει τον καλύτερο δυνατό ήχο

to-neo-lg-sound-bar-sh7-kserei-ti-kai-pws-theleis-na-akous
SHARE THIS
0
SHARES

Το νέο sound bar SH7 της LG Electronics δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει μια μοναδική ηχητική εμπειρία στο σπίτι –μια εμπειρία, που σε συνδυασμό με την LG TV, θα εκτοξεύσει το επίπεδο της οικιακής ψυχαγωγίας σε πρωτόγνωρα ύψη οπτικοακουστικής απόλαυσης. Προσφέρει πιο καθαρές συνομιλίες, ισορροπημένο ήχο στα προγράμματα της τηλεόρασης, ευελιξία στην αναπαραγωγή μουσικής, μοναδικές λειτουργίες που «λύνουν τα χέρια» και είναι κατάλληλο ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

 

Κατασκευασμένο ώστε να προσφέρει σε κάθε τομέα (τεχνολογικό, σχεδιαστικό, συνδεσιμότητας και λειτουργικό) το καλύτερο αποτέλεσμα, το νέο LG Sound Bar SH7 διαθέτει αξεπέραστα χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, η λειτουργία ASC (Adaptive Sound Control) αναλύει διαρκώς και σε πραγματικό χρόνο τη στάθμη της φωνής. Έτσι, για παράδειγμα, όταν ανιχνεύει υψηλή στάθμη φωνής, χαμηλώνει αυτόματα την ισχύ των μπάσων για να είναι πιο καθαρή η συνομιλία (π.χ. κατά τη διάρκεια των ειδήσεων ή της αφήγησης χωρίς μουσική). Η τεχνολογία LG Auto Sound Engine βελτιστοποιεί τον ήχο σε κάθε στάθμη έντασης διατηρώντας τις συχνότητες σταθερές στα κατάλληλα σημεία.

Με τη λειτουργία Google Cast ο χρήστης μπορεί να κάνει μετάδοση εκατομμυρίων τραγουδιών και σταθμών από το τηλέφωνό του στη βάση sound bar μέσα από εφαρμογές που υποστηρίζουν λειτουργία μετάδοσης, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί να συνδέσει ασύρματα δύο επιπλέον ηχεία LG, ώστε να απολαύσει surround ήχο, σα να βρίσκεται στον κινηματογράφο.

 

Επιπλέον, το SH7 μπορεί να καταλάβει πότε ο χρήστης εισέρχεται στο δωμάτιο, να ανιχνεύσει τις κινητές συσκευές καθιστώντας εφικτή την αποστολή ήχου απευθείας στο σύστημα που χρησιμοποιεί με ευκολία. Παράλληλα, όταν βρίσκεται σε κατάσταση αδράνειας, αφυπνίζεται και ξεκινάει την αναπαραγωγή από τη στιγμή που o χρήστης θα αρχίσει να στέλνει μουσική μέσω Bluetooth.

Η βάση LG Sound bar μπορεί να αναπαράγει οποιοδήποτε ήχο ή υπηρεσία από κινητές συσκευές χωρίς περιορισμούς (μέσω Wi-Fi & Bluetooth), ενώ παρέχει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένης και HDMI. Διαθέτοντας σύγχρονο και λιτό σχεδιασμό, ταιριάζει άψογα με την τηλεόραση και προσδίδει μια κομψή και μίνιμαλ ατμόσφαιρα, ενώ έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να συμπληρώνει τη μοντέρνα διακόσμηση των περισσότερων χώρων.

Το sound bar SH7 της LG είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook