Άφησαν πίσω την κρίση για να πετύχουν με... φαλάφελ

Το δικό τους success story, στην καρδιά της κρίσης, ζουν δύο νέοι επιχειρηματίες, στο κέντρο της Αθήνας, ταΐζοντας φαλάφελ τους πεινασμένους Αθηναίους.

|
SHARE THIS

Γνώρισαν το επαγγελματικό αδιέξοδο, λόγω κρίσης, και είχαν μια ιδέα που τους χάρισε την επιτυχία, μόλις σε σχεδόν δύο χρόνια. Ο λόγος για τους ιδιοκτήτες ενός μικρού φαγάδικου, στην οδό Αιόλου, που έγιναν οι Falafellas και ταΐζουν τυλιχτούς ρεβυθοκεφτέδες, σχηματίζοντας ουρές έξω από το μαγαζί τους, από νωρίς το πρωί.

Οι πελάτες τους αψηφούν ακόμη και το κρύο, αυτές τις τελευταίες χειμωνιάτικες ημέρες, περιμένοντας υπομονετικά στην ουρά για ένα τυλιχτό με ρεβυθοκεφτέδες και διάφορα άλλα λαχανικά και σάλτσα, ενώ ιδιαίτερα επιτυχημένη φαίνεται πως ήταν η επιλογή τους να προσθέσουν ψητή μελιτζάνα στην κλασική συνταγή του φαλάφελ

Οι δύο φίλοι που δεν θέλουν να εμφανιστούν στην κάμερα γνώρισαν το δικό τους succsess story και κατόρθωσαν να αφήσουν πίσω τους την κρίση, με μια απλή, αλλά πολύ επιτυχημένη ιδέα. 

 

On the Road

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook