Αντιδράσεις για την εισαγγελική παρέμβαση σε μέλη ΕΣΡ για το Game of Lοve

Σύμφωνα με κύκλους του ΕΣΡ, η άσκηση δίωξης κατά των μελών της Αρχής, ουσιαστικά, παραλύει τη λειτουργία της

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Αντιδράσεις για την εισαγγελική παρέμβαση σε μέλη ΕΣΡ για το Game of Lοve

Έντονες είναι οι αντιδράσεις ανάμεσα στα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης από τη δικογραφία που κατατέθηκε σε βάρος τους τη στιγμή που συνεδρίαζαν για να λάβουν απόφαση σχετικά με την εκπομπή «Game of Love» του ΑΝΤ1, η οποία ελέγχεται για την ποιότητά της. Στη συγκεκριμένη φάση συζητείται έντονα το κατά πόσο τα υπό δίωξη μέλη νομιμοποιούνται να συνεχίσουν να ασκούν γενικώς τα καθήκοντά τους (σ.σ. για όσο διαρκεί η δίωξη).

Σύμφωνα με κύκλους του ΕΣΡ, η άσκηση δίωξης κατά των μελών της Αρχής, ουσιαστικά, παραλύει τη λειτουργία της, δεδομένου ότι λειτουργεί χωρίς αναπληρωματικά μέλη τα οποία θα μπορούσαν -ενδεχομένως- να αναλάβουν την εξέταση της συγκεκριμένης υπόθεσης. Ως εκ τούτου, το ζήτημα λήψης απόφασης για τη συγκεκριμένη εκπομπή θα παραμείνει εκκρεμές μέχρι το τέλος της ποινικής διαδικασίας.

Το συγκεκριμένο θέμα θα απασχολήσει εκτάκτως την Ολομέλεια του ΕΣΡ, την προσεχή Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018. Η Ολομέλεια αναμένεται να ασχοληθεί με θέματα αδειοδότησης των καναλιών, ενώ έχουν κληθεί και οι προσωρινοί αδειούχοι, καθώς και η αποκλεισθείσα εταιρεία, η οποία εστράφη με προδικαστική προσφυγή εναντίον της απόφασης του ΕΣΡ για τη χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr