
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
ΟΙ αμοιβές των μελών του ΔΣ της ΕΡΤ αναφέρονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση την οποία υπογράφουν Παππάς και Χουλιαράκης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
Το πρώτο πλωτό μουσείο στον κόσμο κάνει στάση στον Πειραιά και παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα.
Η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της δημόσιας τηλεόρασης με τίτλο "Οι θάλασσες μας χώρισαν", που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιφιγένειας Τέκου
Με σύνθημα "Η ΕΡΤ της νέας εποχής", η παρουσίαση έδωσε το στίγμα ενός σύγχρονου, πολυθεματικού και δυναμικού προγράμματος - Η Μιμή Ντενίση υπογράφει το σενάριο του ντοκιμαντέρ "Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν"
Το νέο τηλεοπτικό της πρόγραμμα παρουσίασε η ΕΡΤ, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά.
Έξι μεγάλες παραγωγές, βασισμένες σε μυθιστορήματα που ξεχώρισαν και έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους αναγνώστες, συστήνονται στο τηλεοπτικό κοινό.
Θα διαγωνιστούν συνολικά έως και 28 τραγούδια σε δύο Ημιτελικούς, από τα οποία, τα 14 θα προκριθούν στον Εθνικό Τελικό της Eurovision.
Η ΕΡΤ, αποχαιρετά τον σπουδαίο Αμερικανό ηθοποιό Ρόμπερτ Ρέντφορντ
Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο ERTFLIX, η σειρά μυστηρίου "Απαραίτητο φως" έρχεται στην ΕΡΤ1 από την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη, στις 22:45.
Η δημοσιογράφος Αδαμαντία Λιόλιου -που βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΕΡΤnews κάθε Σαβ/κο- μιλά για την ευθύνη του να ενημερώνεις τους πολίτες, για τις προκλήσεις της νέας τηλεοπτικής εποχής και τις στιγμές που τη συγκλόνισαν.
Με δυνατές πρεμιέρες στην ψυχαγωγία και τη μυθοπλασία αρχίζει η νέα εβδομάδα στην ΕΡΤ1.
Από 15 μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου, μη χάσετε το αφιέρωμα και την ειδική κατηγορία με τίτλο "Συμπαραγωγές σε Πρώτη Προβολή" με ελληνικές ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, μόνο στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ.
Μία ευχάριστη είδηση για τη Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα είδε το φως της δημοσιότητας, έξι χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα της. Παντρεύεται σε λίγες ημέρες στην Τήνο.
Το ταξίδι ξεκινά: μια δυνατή ιστορία για την απώλεια, τον ξεριζωμό και την αστείρευτη δύναμη του ανθρώπου να συνεχίζει, ακόμα και μέσα από τις πιο σκοτεινές θάλασσες.
Με την ιστορία του Sam Bagshaw ασχολήθηκαν το πρωί της Τετάρτης η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Γέλιο, συγκίνηση, μυστήριο, δράση και ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες συναίσθημα επιφυλάσσουν οι σειρές μυθοπλασίας που κάνουν πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στην ΕΡΤ1.