Αυτός είναι ο τύπος του άνδρα που κάνει απιστίες

Έρευνα ιστοσελίδας με μεγάλη επισκεψιμότητα προσδιόρισε το προφίλ του άντρα που είναι "εύκολος" στην απιστία

Αυτός είναι ο τύπος του άνδρα που κάνει απιστίες

Έρευνα ιστοσελίδας με μεγάλη επισκεψιμότητα προσδιόρισε το προφίλ του άντρα που είναι "εύκολος" στην απιστία. Πρόκειται για το site Ashley Madison το οποίο απευθύνεται σε παντρεμένους που θέλουν να κάνουν κι άλλες «γνωριμίες».

Μέσω της καταγραφής των στοιχείων των ανδρών που είναι χρήστες, η ιστοσελίδα προχώρησε στην αποκρυπτογράφηση της ταυτότητά τους από τους ερευνητές. Οι μελετητές από το Πανεπιστήμιο του Τολέδο έβγαλαν τα εξής συμπεράσματα.

Οι παντρεμένοι άνδρες που απατούν πιο συχνά την σύζυγό τους είναι:

1) Ευκατάστατοι: Το μεγάλο εισόδημα είναι ένας παράγοντας που κάνει τον άνδρα να έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να «ρισκάρει» για την σεξουαλική του απόλαυση. Ανδρες που με δυσκολία τα φέρνουν βόλτα φοβούνται να «ανοιχτούν» προς το άγνωστο, ενώ δεν φαίνονται και τόσο "καλοί" στις γυναίκες.

2) Είναι μικρότεροι σε ηλικία: Σύζυγοι σε μακροχρόνιους γάμους που έχουν περάσει τα τεστ του χρόνου και έχουν την οικογένειά τους ως στήριγμα, απατούν λιγότερο συχνά τις γυναίκες τους σε σύγκριση με τους άνδρες που βρίσκονται μέσα σε γάμους λίγων ετών και δεν έχουν μάθει να διαχειρίζονται την ρουτίνα και την πίεση του γάμου.

3) Διατηρούν την ανωνυμία τους: Οι περισσότεροι συμμετέχοντες δεν είχαν δηλώσει το πραγματικό τους όνομα ή δεν είχαν δώσει κανένα.

4) Δεν είναι τόσο... θρήσκοι: Η θρησκεία, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι ένας λόγος που μπορεί να ανακόψει την απιστία από την πλευρά του άνδρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

06 Σεπ 2020 | 15:30

Θεσσαλονίκη: Αντρας απειλεί να πέσει στο κενό από 12οροφη πολυκατοικία [εικόνες,βίντεο]

Το σημείο έχει αποκλειστεί και βρίσκονται διαπραγματευτές της αστυνομίας, δυνάμεις της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

18 Σεπ 2020 | 13:06

Χρυσή Αυγή: Ήταν πάντα εγκληματική οργάνωση

Χάρη στη "θυσία" του Παύλου Φύσσα καταλάβαμε όλοι τι είναι η Χρυσή Αυγή.