Διάκριση για τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης στα European Business Awards

Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης διακρίθηκαν στα European Business Awards.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Διάκριση για τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης στα European Business Awards

Ο όμιλος «Κωνσταντινίδης» έχοντας πάντα ως κύριο μέλημά του να προσφέρει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και άψογη εξυπηρέτηση, διατηρώντας αναλλοίωτες τις παραδοσιακές και διαχρονικές συνταγές του, κατάφερε να αποσπάσει μια επιπλέον Ευρωπαϊκή διάκριση στα European Business Awards sponsored by RSM στην κατηγορία «The Business of the Year Award with turnover of 0-25m».

Ο τίτλος της «Πρωταθλήτριας Εταιρίας» στα πιο σημαντικά Ευρωπαϊκά βραβεία του επιχειρηματικού τομέα, καθιστούν τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης συνώνυμο της υψηλής Ζαχαροπλαστικής.

Ο όμιλος «Κωνσταντινίδης» βρίσκεται ανάμεσα σε 36 ελληνικές εταιρίες που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό επιχειρηματικής αριστείας και καινοτομίας. Οι βραβευμένες επιχειρήσεις προκρίνονται στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, στο οποίο θα αξιολογηθούν για τις βιντεο – παρουσιάσεις που θα υποβάλουν στην ιστοσελίδα του site των European Business Awards.

Η μοναδική ποιότητα και η μακρά παράδοση από την Μικρά Ασία φέρνουν τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη μια ακόμα φορά στην υψηλότερη θέση της Ευρώπης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr