Η απόφαση για το Δεύτερο Πρόγραμμα

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση σχετικά με τη λειτουργία του. Γύρω στα μέσα Οκτωβρίου υπολογίζεται να εκπέμψει με ολοκληρωμένο πρόγραμμα

Η απόφαση για το Δεύτερο Πρόγραμμα

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ για το Δεύτερο Πρόγραμμα, με την ανάθεση παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών «σχετικά με το σχεδιασμό και την οργάνωση της λειτουργίας ολοκληρωμένου ραδιοφωνικού προγράμματος ελληνικής μουσικής: λαϊκής, έντεχνης και παραδοσιακής 24ωρης λειτουργίας ημερησίως, στους μουσικούς παραγωγούς Γεώργιο Τσάμπρα, Ιωάννη Λώλο και Πέτρο Αδάμ». Το οικονομικό ύψος της συμφωνίας φτάνει τα 15.150 ευρώ και για τους τρεις, για τρεις μήνες (από τις 27/8 μέχρι τις 26/11).

Η απόφαση για το Δεύτερο Πρόγραμμα

Ο στόχος είναι να ξεκινήσει άμεσα η εκπομπή του σταθμού με playlist και περίπου στα μέσα Οκτωβρίου να είναι έτοιμο να βγει στον «αέρα» με ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Λίγο νωρίτερα υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος να εκπέμψει με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και ο Kosmos.

Και τι θα γίνει με το αθλητικό ραδιόφωνο... είπατε; Πλάνο για να βγει ξανά αθλητικό ραδιόφωνο από τη ΝΕΡΙΤ δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, όσο για το αθλητικό κομμάτι θα ενταχθεί στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr