Η Touchpoint Strategies σχεδιάζει το νέο site των ΟΚ! Anytime Markets

Νέα, εύχρηστη και ευχάριστη η ψηφιακή παρουσία στο internet για την αλυσίδα καταστημάτων

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Η Touchpoint Strategies σχεδιάζει το νέο site των ΟΚ! Anytime Markets
Η Touchpoint Strategies σχεδιάζει το νέο site των ΟΚ! Anytime Markets

Την Touchpoint Strategies, επέλεξε ως στρατηγικό συνεργάτη η ΟΚ! Anytime Markets, για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του νέου website της εταιρείας.

Το μοντέρνο και σύγχρονο website okmarkets.gr παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την ΟΚ! Anytime Markets με φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση, πλούσιο φωτογραφικό υλικό των καταστημάτων, πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας, βίντεο από τις ποίκιλλες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πραγματοποιεί η εταιρεία, αλλά και χρήσιμα tips που αφορούν στην διατροφή.

Οι επισκέπτες του website μπορούν να πλοηγηθούν εύκολα και να ενημερωθούν για όλα τα νέα της εταιρείας, να βρουν το κοντινότερο σε αυτούς κατάστημα μέσω ενός διαδραστικού χάρτη με τα καταστήματα σε όλη την Αθήνα και να πάρουν ιδέες για εύκολες και νόστιμες συνταγές.

Επιπλέον, όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο δίκτυο των ΟΚ! Anytime Markets έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πλήρως για ολόκληρο το πακέτο franchise, λαμβάνοντας χρήσιμες πληροφορίες για τις παροχές του franchisee, τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας και τα κριτήρια επιλογής του καταστήματος.

Η Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK Anytime Market δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το διαδικτυακό μας «σπίτι», χάρη στην συνεργασία με την Touchpoint Strategies, έγινε μοντέρνο και φιλικό, κάτι που αποτελεί και φιλοσοφία της εταιρείας. Η Touchpoint Strategies κατάφερε με έναν πολύ δημιουργικό και φιλικό προς τον χρήστη website, να παρουσιάσει τις δραστηριότητες της εταιρείας μας με έναν δυναμικό και ολοκληρωμένο τρόπο»

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`