ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Σπουδές ηλεκτρολογίας με επαγγελματικό αντίκρισμα

Προλάβετε τις τελευταίες διαθέσιμες θέσεις στα τμήματα Ηλεκτρολογίας & Αυτοματισμού

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Σπουδές ηλεκτρολογίας με επαγγελματικό αντίκρισμα

Στο Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στοχεύουμε πάντα στο υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών, προκειμένου να προσφέρουμε όλα τα εφόδια για επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχία.

Γι’ αυτόν το λόγο, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στους ακαδημαϊκούς μας συνεργάτες, η επιλογή των οποίων γίνεται πάντα μετά από προσεκτική μελέτη (τεστ μεταδοτικότητας, έλεγχος από το ακαδημαϊκό συμβούλιο, presentation skills, πιστοποιημένες γνώσεις υπολογιστών).

Ως αποτέλεσμα, το ακαδημαϊκό δυναμικό του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελείται από άρτια καταρτισμένους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, με πολύπλευρες γνώσεις και πολυετή εμπειρία.

Οι καθηγητές μας αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση ως λειτούργημα, ενώ παράλληλα έχουν πλήθος διακρίσεων και επαγγελματικών επιτυχιών στο ενεργητικό τους.

Την ίδια πίστη έχουμε και για τους σπουδαστές μας και το ταλέντο τους και τους εξοπλίζουμε με γνώσεις ώστε να είναι έτοιμοι για την επιτυχία από την αφετηρία της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Σπουδάστε Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα ή Θεσσαλονίκη με ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία.

Επιλέξτε ανάμεσα σε 5 ειδικότητες:

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2017:

http://www.iekalfa.gr/

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr