Κάτι... τρέχει με την Ελλη - Το αποκαλύπτει η ίδια

Η Ελλη Σταη μιλά στο Ladies Run για την αγάπη της για το τρέξιμο, ενώ ξεκίνησε ζέσταμα για το 2ο THETOC Merrython, που θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Κάτι... τρέχει με την Ελλη - Το αποκαλύπτει η ίδια

«Τρέχω γιατί με γεμίζει χαρά, ευφορία κι αίσθημα υγείας. Τρέχω πρώτα για να περάσω καλά αλλά και για να σπάω τα προσωπικά μου ρεκόρ, σε απόσταση και χρόνο».

Με αφορμή το 4ο Ladies Run, τον αγώνα δρόμου μόνο για γυναίκες ο οποίος θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015, η Ελλη Στάη μίλησε στη διοργάνωση για την αγάπη της για το τρέξιμο, για τα συναισθήματά της μετά το τρέξιμο, ενώ με την ευκαιρία ξεκίνησε ζέσταμα για το 2ο THETOC Merrython, που θα γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.

Κάτι... τρέχει με την Ελλη - Το αποκαλύπτει η ίδια

Η συνέντευξη στο Ladies Run

Η Ελλη λέει:

- Τρέχω γιατί με γεμίζει χαρά, ευφορία κι αίσθημα υγείας. Τρέχω πρώτα για να περάσω καλά αλλά και για να σπάω τα προσωπικά μου ρεκόρ, σε απόσταση και χρόνο.

- Το «μετά το τρέξιμο» είναι το ισχυρότερο κίνητρο που με βγάζει από την πόρτα. Το τελικό αποτέλεσμα έτσι όπως το έχω ήδη περιγράψει, χαρά, ευφορία, αίσθημα υγείας.

- Όταν αισθάνομαι κούραση που μου «κολλάει» τα πόδια με ρίχνει αλλά όταν αισθάνομαι ότι πετάω, τρέχοντας, πετάει και η ψυχολογία μου.

- Έχω λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες και αυτό που μένει από κάθε έναν ξεχωριστά είναι το «όλοι μαζί». Δεν έχω τρέξει μαραθώνιο, το σκέφτομαι, αλλά μετράω και τις δυνάμεις μου.

- Αγαπημένο υγιεινό σνακ είναι οι ξηροί καρποί. Βέβαια, υποκύπτω συνήθως και σε όλες τις «γουρουνιές», αλλά ξέρω ότι δεν είναι πάντα σωστό αυτό.

Κάτι... τρέχει με την Ελλη - Το αποκαλύπτει η ίδια - εικόνα 2

- Το τρέξιμο σου δημιουργεί αίσθημα αρμονίας, άρα ναι, είναι και θηλυκό. Κατά τη διάρκεια μπορεί να σκέφτομαι τα πάντα ή και τίποτα. Δεν τρέχω με μουσική, μόνο με τις σκέψεις.

- Μπορείς να το μοιραστείς. Με καλή παρέα είναι απόλαυση να το μοιράζεσαι και μπορείς να ανακαλύψεις νέα μέρη. Να μάθεις καινούριες διαδρομές. Σίγουρα από τις πιο ωραίες είναι αυτές κοντά στη θάλασσα, στη Βουλιαγμένη, στο Ladies Run.

- Μέσα από το τρέξιμο γνωρίζεις καινούριες εμπειρίες, όπως το να τρέξεις βράδυ – έχω συμμετάσχει σε πολλά night run – ή να τρέξεις στο βουνό ή ξυπόλητος – ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει αυτά.

- Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθώ να πάω για τρέξιμο! Το αντίθετο μπορεί να συμβεί. Να πάθω στέρηση όταν έχω φύγει για δουλειές.

Κάτι... τρέχει με την Ελλη - Το αποκαλύπτει η ίδια - εικόνα 3

- Κάνω διατάσεις, απαραιτήτως ακριβώς μετά το τρέξιμο. Αυτό με έχει προστατεύσει από τραυματισμούς. Δεν έχω τραυματιστεί ποτέ.

- Άλλο το «τρέχουμε» κι άλλο το «τρώμε». Είναι απολύτως λάθος να “τρέχεις για να μην κάνεις δίαιτα”.

- Έχει κέφι να τρέχεις από τη στιγμή που σε γεμίζει. Γι’αυτό και όλοι έχουν πάρει τους δρόμους. Προφανώς αισθάνονται τα πολλαπλά καλά που κι εγώ περιγράφω.

2ο THETOCMerrython

Μετά την επιτυχία του πρώτου TOCMerrython, το TheTOC προγραμματίζει το 2ο THETOC Merrython, που θα γίνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015.

Oι εγγραφές θα ξεκινήσουν εντός του πρώτου 15νθημέρου του Οκτωβρίου, ενώ οι διαδρομές θα είναι δύο: 5χλμ και 10 χλμ.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Photο: Νίκος Καρανικόλας.
Ρούχα: adidas.
Συλλεκτικά βραχιολάκια: Links of London

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr