Follow us

Κότα «υιοθέτησε» νεογέννητο κουταβάκι στο Ναύπλιο

Μία λευκή κότα σε κτήμα αγροικίας στην περιοχή Λευκάκια Ναυπλίου, προσέχει ένα νεογέννητο κουταβάκι σαν να είναι δικό της.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Κότα «υιοθέτησε» νεογέννητο κουταβάκι στο Ναύπλιο

Μία λευκή κότα σε κτήμα αγροικίας στην περιοχή Λευκάκια Ναυπλίου, προσέχει ένα νεογέννητο κουταβάκι σαν να είναι δικό της. Η κότα άφησε το κοτέτσι της και τις άλλες κότες και φυλάει νυχθημερόν το μικρό σκυλάκι που γεννήθηκε πριν λίγες ημέρες. Ο ιδιοκτήτης της αγροικίας, πρώτη φορά βλέπει και αυτός τέτοια αγάπη κότας προς ένα σκυλάκι. Η κότα όχι μόνο προσέχει το κουτάβι αλλά και τη μάνα του σκυλιού η οποία κάθεται κι αυτή δίπλα της. Μάλιστα όταν κάποιο άλλο σκυλί ή άλλο ζώο, ακόμα κι ο ιδιοκτήτης τους προσπαθήσουν να πλησιάσουν, η κότα αγριεύει και δεν τους αφήνει.

Κότα «υιοθέτησε» νεογέννητο κουταβάκι στο Ναύπλιο

Κότα «υιοθέτησε» νεογέννητο κουταβάκι στο Ναύπλιο - εικόνα 2

Κότα «υιοθέτησε» νεογέννητο κουταβάκι στο Ναύπλιο - εικόνα 3

Κότα «υιοθέτησε» νεογέννητο κουταβάκι στο Ναύπλιο - εικόνα 4

Κότα «υιοθέτησε» νεογέννητο κουταβάκι στο Ναύπλιο - εικόνα 5

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου και "Η πόρνη από πάνω": 14 χρόνια το ίδιο ρίγος

"Η πόρνη από πάνω" μετρά δεκατέσσερα χρόνια αλήθειας και συγκίνησης, μέσα στην άνθηση του ελληνικού θεάτρου. Ένα έργο-ορόσημο που εξακολουθεί να συγκλονίζει, με μια πρωταγωνίστρια που δίνει κάθε φορά την ψυχή της. Αν δεν έχετε δει ακόμη την Κατερίνα Διδασκάλου σε αυτόν τον ρόλο, μην τη χάσετε στον Νέο Ακάδημο.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 15 Οκτ 2025 | 17:18
ADOPT A PAW TODAY 13 Οκτ 2025 | 19:46

O Ντάφι είναι μόλις 3 μηνών και είναι ένα ιδιαίτερο κουταβάκι

Στην αρχή μπορεί να δείξει λίγο επιφυλακτικός, αλλά χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να εμπιστευτεί