Λιαρέλης: Αν πέσει ο νόμος Παππά,θα πάρουμε πίσω τα λεφτά μας

Αν κάτι αλλάξει στο νομικό πλαίοσιο υπό το οποίο έγινε ο διαγωνισμός για τις άδεις, ο ΑΝΤ1 θα πάρει πίσω τα λεφτά του, είπε ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Λιαρέλης: Αν πέσει ο νόμος Παππά,θα πάρουμε πίσω τα λεφτά μας

Απόλυτα εξασφαλισμένα και εγγυημένα είναι τα δάνεια του Ομίλου και εξυπηρετούνται κανονικά, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1 TV AE, Στρατής Λιαρέλης, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τη νομιμότητα των δανείων που έχουν λάβει κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης από Tράπεζες.

«Κανένα απολύτως ακάλυπτο δάνειο δεν υπάρχει, ούτε κάποια μια καθυστέρηση δανείου από τον Όμιλο του ΑΝΤ1. Όλοι οι τόκοι και το κεφάλαιο αποπληρώνονται κανονικά και είναι απολύτως καλυμμένα. Ο Όμιλος έχει καθαρή θέση μέχρι και το 2014», τόνισε ο κ. Λιαρέλης.

Απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών σχετικά με την συμμετοχή του Ομίλου στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Λιαρέλης έκανε λόγο για «ορισμένα ζητήματα που έχει ο νόμος», ωστόσο, όπως είπε, όφειλε και οφείλει να λειτουργήσει η επιχείρηση κάτω από τα συγκεκριμένα δεδομένα, προσθέτοντας πάντως, ότι, αν κάτι αλλάξει ο ΑΝΤ1 θα πάρει πίσω τα λεφτά του.

«Ο αδειοδοτικός διαγωνισμός διεξήχθη κάτω από ένα συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο. Ο ΑΝΤΕΝΑ παρά το ότι θεωρεί ότι ο νόμος αυτός έχει συγκεκριμένα ζητήματα όφειλε να συμμορφωθεί. Αξιολόγησε τα δεδομένα της στιγμής και μιας πορείας του Ομίλου 27 ετών και έκανε την επιλογή να συμμετέχει κάτω από τους κανόνες και τις προδιαγραφές που έθετε ο συγκεκριμένος νόμος. Οφείλαμε και οφείλουμε να λειτουργήσουμε κάτω από το νομοθετικό πλαίσιο. Σε περίπτωση που είτε αυτά τα δεδομένα αλλάξουν, είτε το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, είναι αυτονόητο ότι θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr