Νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας από τον Θοδωρή Μάρκου στα Public!

Για δεύτερη σεζόν σεμινάρια φωτογραφίας από τον φωτογράφο Θοδωρή Μάρκου.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Νέος κύκλος σεμιναρίων φωτογραφίας από τον Θοδωρή Μάρκου στα Public!

Και τη νέα σεζόν, τα Public υποδέχονται τον Οκτώβριο με πάνω από 100 δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και προσφέρουν ακόμα περισσότερα σε όσους αναζητούν νέες δεξιότητες και εμπειρίες με μια νέα σειρά σεμιναρίων και εισηγήσεων!

Πιο συγκεκριμένα, τα Public φέρνουν για δεύτερη σεζόν το κοινό κοντά στον φακό, μέσα από σεμινάρια φωτογραφίας από τον φωτογράφο Θοδωρή Μάρκου -έναν καταξιωμένο δημιουργό, που έχει ασχοληθεί με μια ευρεία γκάμα θεμάτων.Στον κόσμο της τόσο οικείας και συνάμα άγνωστης τέχνης της φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν όσοι αποφασίσουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και να γνωρίσουν την τεχνική και την αισθητική της φωτογραφίας, αλλά και την ιστορία της, παράλληλα με συζήτηση και κριτική πάνω στο αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Τα σεμινάρια φωτογραφίας θα ολοκληρωθούν σε 2 τρίμηνα: το πρώτο τρίμηνο οι συμμετέχοντες θα εντρυφήσουν στην Τεχνική της Φωτογραφίας ενώ το δεύτερο τρίμηνο σεμιναρίων θα εστιάσει στην Αισθητική της Φωτογραφίας.Ο πρώτος τρίμηνος κύκλος σεμιναρίων ξεκινά την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 7μ.μ. στο Public Συντάγματος. Επόμενες ημερομηνίες σεμιναρίων 22 & 29 Οκτωβρίου.

Τα σεμινάρια φωτογραφίας των Public απευθύνονται σε ερασιτέχνες φωτογράφους που επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο στην τέχνη της φωτογραφίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 04 Νοε 2020 | 17:21

Public.gr: Ένα κλικ, απεριόριστες επιλογές στον μεγαλύτερο online προορισμό

Το Public.gr σου προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε smartphones & laptops σε ασυναγώνιστες τιμές.