Follow us

Ο... άλαλος γάϊδαρος που ξαφνικά τραγούδησε όπερα (βίντεο)

Θηλυκός γάιδαρος στην Ιρλανδία δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει συνηθισμένο γκάρισμα. Κατάφερε όμως να γίνει παγκοσμίως γνωστός για την δυνατότητά του στην... όπερα!

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Ο... άλαλος γάϊδαρος που ξαφνικά τραγούδησε όπερα (βίντεο)

Θηλυκός γάιδαρος στην Ιρλανδία δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει συνηθισμένο γκάρισμα. Κατάφερε όμως να γίνει παγκοσμίως γνωστός για την δυνατότητά του στην... όπερα!

Η εντυπωσιακή φωνή της Χάριετ, όπως λέγεται το συμπαθές τετράποδο, έχει συγκριθεί από πολλούς χρήστες με κομμάτια της όπερας «Madame Butterfly».

Το βίντεο τη δείχνει να βγάζει ένα σχεδόν «τέλειο βιμπράτο» και φυσικά έχει προσελκύσει εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες. Το έχουν παρακολουθήσει ήδη περισσότεροι από 700.000 άνθρωποι.

Την ιδιαίτερη φωνή του γάϊδαρου βιντεοσκόπησε ο Μάρτιν Στάντον, γείτονας που ζει περίπου 20 λεπτά μακριά. Στη συνέχεια δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο και η οπερετική φωνή της Χάριετ έγινε αμέσως viral.

«Μοιάζει σαν να βρίσκει την φωνή της. Η Χάριετ είναι ένα τόσο γλυκό γαϊδούρι και λατρεύει όλες τις λιχουδιές. Αν έχεις κάτι για εκείνη, συνηθίζει να βγάζει αυτόν τον ήχο», είπε ο Μάρτιν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου και "Η πόρνη από πάνω": 14 χρόνια το ίδιο ρίγος

"Η πόρνη από πάνω" μετρά δεκατέσσερα χρόνια αλήθειας και συγκίνησης, μέσα στην άνθηση του ελληνικού θεάτρου. Ένα έργο-ορόσημο που εξακολουθεί να συγκλονίζει, με μια πρωταγωνίστρια που δίνει κάθε φορά την ψυχή της. Αν δεν έχετε δει ακόμη την Κατερίνα Διδασκάλου σε αυτόν τον ρόλο, μην τη χάσετε στον Νέο Ακάδημο.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ 24 Οκτ 2025 | 10:43

Η μεγάλη δικαστική διαμάχη του Σαββόπουλου - Πώς ένα πασίγνωστο τραγούδι τον οδήγησε στα δικαστήρια

Η ξεχασμένη ιστορία για ένα διάσημο τραγούδι, που οδήγησε τον Διονύση Σαββόπουλο ως τις δικαστικές αίθουσες.

ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΡΥΛΟΣ 22 Οκτ 2025 | 10:27

Το πασίγνωστο τραγούδι του Σαββόπουλου που αρνήθηκε να πει ο Καζαντζίδης - "Φοβόταν τα λόγια του"

Ο Σαββόπουλος είχε συχνά εκφράσει τον βαθύ του θαυμασμό για την αυθεντικότητα και τη μοναδικότητα του Καζαντζίδη.