X

Οδήγησε 40 χλμ στο αντίθετο ρεύμα και εμβόλισε περιπολικό! video

Τρελή πορεία 40 χιλιομέτρων στο αντίθετο ρεύμα κατέληξε με στουκάρισμα πάνω σε περιπολικό. Ολα αυτα στην Ισπανία.

Γράφει: TheToc team

Απόσταση 40 χιλιομέτρων στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας αυτοκινητοδρόμου διήνυσε ένας άνδρας περίπου 40 ετών στη νότια Ισπανία με την τρελή του πορεία να ολοκληρώνεται πάνω σε ένα όχημα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο και όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, ο Γαλλο-Σενεγαλέζος οδηγός, ο οποίος κινούνταν το Σάββατο στον αυτοκινητόδρομο Α92 στην Ανδαλουσία, δεν έδειξε καμία διάθεση να σταματήσει, αναγκάζοντας τις αρχές να διακόψουν την κυκλοφορία προκειμένου να μην σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Τελικώς, η πορεία του 40χρονου οδηγού μεταξύ των επαρχιών Αλμερία και Γρανάδα διεκόπη όταν έπεσε πάνω σε περιπολικό, σε οδόφραγμα της αστυνομίας.

Ο άνδρας συνελήφθη, με την τοπική αστυνομία να μην δίνει λεπτομέρειες για την κατάστασή του, αναμένοντας την ιατρική γνωμάτευση προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει ουσίες ή αν πάσχει από κάποια ψυχική διαταραχή.