Οι γυναίκες στις κάλπες! Ψήφισαν Honda Jazz και Honda Civic

Το Honda Civic στέφθηκε νικητής στην κατηγορία ‘οικογενειακό αυτοκίνητο’ ενώ το Jazz διακρίθηκε ως το πιο ‘οικονομικά προσιτό αυτοκίνητο’

Οι γυναίκες στις κάλπες! Ψήφισαν Honda Jazz και Honda Civic

Η Honda φαίνεται να έχει επιτυχία μεταξύ των εκπροσώπων του γυναικείου φύλου καθώς κατάφερε να αποσπάσει 2 νίκες σε αντίστοιχες κατηγορίες στο θεσμό Women’s World Car of the Year (Γυναικείο Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς).

Ο θεσμός βραβείων διανύει ήδη την έβδομη χρονιά του, ενώ στην ψηφοφορία συμμετέχουν αποκλειστικά γυναίκες δημοσιογράφοι από το χώρο του αυτοκινήτου.

Το Honda Civic στέφθηκε νικητής στην κατηγορία ‘οικογενειακό αυτοκίνητο’ ενώ το Jazz διακρίθηκε ως το πιο ‘οικονομικά προσιτό αυτοκίνητο’. Η ιαπωνική μάρκα ήταν η μοναδική κατασκευάστρια εταιρεία που έλαβε τίτλους σε πολλαπλές κατηγορίες.

Η διαδικασία ψηφοφορίας για το θεσμό Γυναικείο Αυτοκίνητο της Χρονιάς είναι ιδιαίτερα σχολαστική.

Κάθε μέλος της διεθνούς κριτικής επιτροπής υποβάλλει τις προσωπικές του υποψηφιότητες.

Στα φετινά βραβεία 17 γυναίκες εκπρόσωποι του ειδικού τύπου από 14 διαφορετικές χώρες υπέβαλλαν προτάσεις για συνολικά 294 αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια διαμορφώθηκε μία τελική λίστα με 32 αυτοκίνητα σε έξι διαφορετικές κατηγορίες.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένες δημοσιογράφους του αυτοκινήτου, ενώ η επιλογή γίνεται με μυστική ψηφοφορία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr