Follow us

Το πρώτο τουριστικό λεωφορείο που επιβιβάζει μόνο... σκυλάκια [Βίντεο]

Κι όμως, στο Λονδίνο υπάρχει ένα λεωφορείο όπου επιβιβάζονται μόνο σκυλάκια και τα πηγαίνει βόλτα στα αξιοθέατα και φυσικά στα καλύτερα πάρκα της πόλης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Το πρώτο τουριστικό λεωφορείο που επιβιβάζει μόνο... σκυλάκια [Βίντεο]

Κι όμως, στο Λονδίνο υπάρχει ένα πράσινο τουριστικό λεωφορείο όπου επιβιβάζονται μόνο σκυλάκια που αγαπούν την περιπέτεια, απολαμβάνοντας βόλτα στα αξιοθέατα και φυσικά μια στάση στα καλύτερα πάρκα της πόλης.

Το πρώτο τουριστικό λεωφορείο που επιβιβάζει μόνο... σκυλάκια [Βίντεο]

Το πρώτο τουριστικό λεωφορείο που επιβιβάζει μόνο... σκυλάκια [Βίντεο] - εικόνα 2

Το πρώτο τουριστικό λεωφορείο που επιβιβάζει μόνο... σκυλάκια [Βίντεο] - εικόνα 3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Λένε πως στην Ιπποκράτους υπάρχει ένα από τα πιο ιδιαίτερα μανάβικα της Αθήνας

Και το αντίθετο: Εκεί λοιπόν θα πας για βιολογικά φρούτα και λαχανικά, καθώς και για τον -πολύ καλό- καφέ σου.

ΣΗΨΗ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΣΤΗ ΝΕΚΡΟΨΙΑ 03 Οκτ 2025 | 21:24

Μαρίσσα Λαιμού: Σε λιτή τελετή στο Λονδίνο η κηδεία, στην Αθήνα η ταφή της - "Φορτισμένη η οικογένεια θέλει να το ζήσει μόνη της"

Η οικογένεια Λαιμού έχει διορίσει ήδη δικηγόρο που τρέχει την υπόθεση και δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 30 Σεπ 2025 | 08:18

Μαρίσσα Λαιμού: Αυτή είναι η αιτία θανάτου της – "Είχαν τη διάγνωση και την έστειλαν σπίτι", λέει η οικογένεια

Σοκ εξακολουθεί να παραμένει για την ελληνική εφοπλιστική οικογένεια Λαιμού ο ξαφνικός θάνατος της 30χρονης Μαρίσσας Λαιμού, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο στις 11 Σεπτεμβρίου.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ MEGA 26 Σεπ 2025 | 18:58

Μαρίσσα Λαιμού: Από σήψη προήλθε ο θάνατός της, σύμφωνα με Βρετανό ιατροδικαστή - Το σενάριο για στρεπτόκοκκο Β' [βίντεο]

Ο Βρετανός ιατροδικαστής αποφάνθηκε πως ο θάνατος της 30χρονης επήλθε μετά από σήψη, η οποία προκλήθηκε από τσίμπημα εντόμου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα ποιο έντομο ήταν αυτό που την τσίμπησε.

ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ 25 Σεπ 2025 | 22:08
ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ 25 Σεπ 2025 | 10:14

"Παίζουν με τον πόνο μας": Ξεσπά η οικογένεια Λαιμού για τον θάνατο της Μαρίσσας - Περιμένουν ακόμα την αυτοψία

Οι γονείς της Μαρίσσας Λαιμού προσέλαβαν δικηγόρους για να μηνύσουν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Λονδίνου (UCLH) για ιατρική αμέλεια.

ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ 24 Σεπ 2025 | 17:21

Σκληρή απάντηση του δήμαρχου του Λονδίνου στον Ντόναλντ Τραμπ: Έίναι ρατσιστής, σεξιστής και ισλαμοφοβικός

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ και πολλά χρόνια έχει εκφραστεί αρνητικά για τον δήμαρχο του Λονδίνου, με αποκορύφωμα την χθεσινή του ομιλία.

ΣΤΟ MEGA 22 Σεπ 2025 | 18:34

Μαρίσσα Λαιμού: Αυτή είναι η επίσημη διάγνωση του UCLH - Το πρησμένο χέρι και το "δάγκωμα" που εντόπισαν

Τη Μαρίσσα Λαιμού εξέτασε Advanced Clinical Practitioner (ACP), ειδικότητα που στο βρετανικό σύστημα υγείας αντιστοιχεί σε νοσηλευτή, φαρμακοποιό ή φυσιοθεραπευτή με επιπλέον σπουδές

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ 19 Σεπ 2025 | 23:25

Μαρίσσα Λαιμού: Συντετριμμένοι οι γονείς της στο τρισάγιο - Στο πλευρό τους η Σίλια Κριθαριώτη και ο Νίκος Τσάκος [βίντεο]

"Είναι πολύ άδικος ο χαμός αυτού του κοριτσιού, που όλα τα έκανε πολύ σωστά γιατί οι γονείς της έλειπαν" είπε η Σίλια Κριθαριώτη που στηρίζει τη μητέρα της Μαρίσσας Λαιμού

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ 19 Σεπ 2025 | 19:07

Μαρίσσα Λαιμού: Τα μηνύματα σε φίλη της μέσα από το νοσοκομείο - "Είμαι χάλια, κανείς δεν με έχει τσεκάρει"

Όση ώρα βρισκόταν στο νοσοκομείο του Λονδίνου, η 30χρονη Μαρίσσα Λαιμού έστειλε σε φίλη της φωτογραφία από το σημείο του τσιμπήματος - "Με ελέγχουν μετά βίας. Είναι φρικτό, είναι απαράδεκτο, το μισώ αυτό"

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ 19 Σεπ 2025 | 10:36

Μαρίσσα Λαιμού: Μήνυση από την οικογένειά της κατά των γιατρών του Λονδίνου για τον θάνατό της – "Χάθηκε εξαιτίας τους"

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει η οικογένεια Λαιμού για τον θάνατο της 30χρονης Μαρίσσας. Κατηγορούν για αμέλεια τους γιατρούς δυο νοσοκομείων στο Λονδίνο που εξέτασαν την κόρη τους.

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ 18 Σεπ 2025 | 22:12

Μαρίσσα Λαιμού: Επίσημη έρευνα από τις βρετανικές αρχές για τον θάνατό της - Αγωνιά η οικογένεια - Στην Ελλάδα η ταφή της

Ούτε σήμερα θα βγουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας - Oι εξετάσεις που της έγιναν έδειξαν αυξημένες τιμές διοξειδίου του άνθρακα και χαμηλό pH του αίματος

ΙΑΤΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ; 17 Σεπ 2025 | 21:12

Μαρίσσα Λαιμού: Εν αναμονή του πορίσματος του ιατροδικαστή - "Ακόμα ψάχνουν να βρουν την αιτία και εμείς αγωνιούμε"

Πολλά ερωτήματα ανακύπτουν ως προς την ιατρική περίθαλψη που έλαβε στα επείγοντα η Μαρίσσα Λαιμού

15 Σεπ 2025 | 21:27

Η Ντάουνινγκ Στριτ καταγγέλλει τον "εμπρηστικό λόγο" του Μασκ στη διαδήλωση της ακροδεξιάς στο Λονδίνο: "Απειλεί με βία"

Ο Ίλον Μασκ είχε ζητήσει αλλαγή της κυβέρνησης στη χώρα καταγγέλλοντας την "ταχεία διάβρωση της Μεγάλης Βρετανίας λόγω μιας μαζικής και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης".

ΚΑΙ ΥΠΕΡ "ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ" 13 Σεπ 2025 | 17:07

Ακροδεξιός δημοσιογράφος συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές στο Λονδίνο για μια πορεία κατά των μεταναστών

Οι διαδηλωτές κρατούσαν σημαίες της Βρετανίας, της Αγγλίας, ενώ άλλοι είχαν φέρει μαζί τους σημαίες των ΗΠΑ και του Ισραήλ ή φορούσαν καπελάκια με το σύνθημα MAGA

ΣΕ ΣΟΚ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 13 Σεπ 2025 | 13:55

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή η κόρη του Διαμαντή και της Μπέσσυς Λαιμού, Μαρίσσα - "Σώθηκε από καρκίνο και πέθανε από έντομο"

Η 28χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, με τον ξαφνικό της θάνατο να έχει προκαλέσει σοκ στην εφοπλιστική οικογένεια.

ΛΟΝΔΙΝΟ 08 Σεπ 2025 | 21:13

Λήξη συναγερμού στο αεροδρόμιο Χίθροου: Εκκενώθηκε νωρίτερα τερματικός σταθμός [βίντεο]

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε σχετικά: "Ο χώρος του check-in στον τερματικό σταθμό 4 έχει κλείσει και εκκενωθεί, ενόσω οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διαχειρίζονται ένα περιστατικό"

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ 07 Σεπ 2025 | 13:44

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που καταρρέει βικτωριανός ναός στην Αγγλία - Την τελευταία στιγμή γλίτωσε περαστικός

Το κτίριο είχε ανεγερθεί τη δεκαετία του 1850 ως Ενωμένη Μεταρρυθμισμένη Εκκλησία και τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε ως χώρος εκδηλώσεων.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ 06 Σεπ 2025 | 12:26

Λονδίνο: Ξέσπασε πυρκαγιά στα πρώην κεντρικά γραφεία του BBC - 100 πυροσβέστες στη μάχη [βίντεο]

Γύρω στους 100 πυροσβέστες κλήθηκαν σήμερα για να σβήσουν πυρκαγιά στα πρώην κεντρικά γραφεία του Τηλεοπτικού Κέντρου του BBC στο Γουάιτ Σίτι του Λονδίνου.