Follow us

Προετοιμασίες στο ΕΣΡ για την προκήρυξη των δύο τηλεοπτικών αδειών

Να σημειωθεί ότι στο ΕΣΡ έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για τις θεματικές και τις περιφερειακές άδειες.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Προετοιμασίες στο ΕΣΡ για την προκήρυξη των δύο τηλεοπτικών αδειών

Στην προκήρυξη των δύο εναπομεινασών τηλεοπτικών αδειών ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου στρέφεται το επόμενο διάστημα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Μετά από την αίτηση για μια τηλεοπτική άδεια, που κατέθεσε η εταιρεία Άλτερ Έγκο, και η οποία συνοδευόταν από την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατ. ευρώ που απαιτείτο, το ΕΣΡ ενεργοποιεί εκ νέου τη διαδικασία, η οποία ενδέχεται να διεξαχθεί και εντός του έτους.

Σύμφωνα με τον νόμο, μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης για τις δύο τηλεοπτικές άδειες, απαιτείται χρονικό διάστημα 45 ημερών για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους. Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι από δύο ενδιαφερόμενοι, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στο ΕΣΡ έχουν ξεκινήσει οι μελέτες για τις θεματικές και τις περιφερειακές άδειες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πού θα απολαύσεις την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου και το "ματωμένο φεγγάρι" στην Αθήνα

Η τελευταία πανσέληνος του καλοκαιριού είναι εδώ (7/9), κι εμείς σου προτείνουμε τις καλύτερες εμπειρίες για να την υποδεχθείς με τον πιο ρομαντικό τρόπο.