Πώς σκαρφάλωσε αυτός ο γάτος στον Ποιητή του Βαρώτσου;

Βρέθηκε σε πολύ μεγάλο ύψος «περιεργαζόμενος» τον Ποιητή του Βαρώτσου αναστατώνοντας όσους έτυχε να βρεθούν στην πλατεία Ελευθερίας της Λευκωσίας

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Πώς σκαρφάλωσε αυτός ο γάτος στον Ποιητή του Βαρώτσου;

Ενας ... άτακτος γάτος αναστάτωσε τους περαστικούς σην πλατεία Ελευθερίας της Λευκωσίας. Ο λόγος για το λευκό γατί που βρέθηκε να έχει σκαρφαλώσει σε πολύ μεγάλο ύψος «περιεργαζόμενο» στο μνημειώδες έργο του Κώστα Βαρώτσου «Ποιητής».

Μέλος της ομάδας Cyprus Cats Who Need Homes Or Help έκανε μια ανάρτηση με δυο φωτογραφίες, ζητώντας βοήθεια από όποιον βρισκόταν στην περιοχή.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η πολίτης, ο γάτος σκαρφάλωσε στο γυάλινο άγαλμα, γλίστρησε και εν τέλει έπεσε, ενώ ρωτά κατά πόσο βρίσκεται κάποιος στην περιοχή έτσι ώστε να σπεύσει στο σημείο για βοήθεια.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη, πώς ο γάτος βρέθηκε πάνω στον γυάλινο «Ποιητή», ένας πολίτης πάντως με σχόλιό του αναρωτιέται κατά πόσο ο γάτος μπορεί να σκαρφαλώσει από μόνος του σε αυτό το ύψος, σε ένα άγαλμα όπως το συγκεκριμένο.

Πάντως, καλό είναι να αναφέρουμε πως σε ένα τέτοιο περιστατικό θα πρέπει να καλέσουμε αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού οποιαδήποτε προσπάθεια δική μας μπορεί να πανικοβάλει το ζώο με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Πώς σκαρφάλωσε αυτός ο γάτος στον Ποιητή του Βαρώτσου;

Πώς σκαρφάλωσε αυτός ο γάτος στον Ποιητή του Βαρώτσου; - εικόνα 2

Πηγή: http://city.sigmalive.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr