Σερβιτόρα επέστρεψε χρήματα που είχε κλέψει από εστιατόριο- Viral επιστολή

"Πέρασαν 20 χρόνια από τότε, αλλά ακόμη το μετανιώνω. Λυπάμαι πολύ που σας έκλεψα. Σας παρακαλώ δεχθείτε τη συγγνώμη μου κι αυτά τα χρήματα...".

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Σερβιτόρα επέστρεψε χρήματα που είχε κλέψει από εστιατόριο- Viral επιστολή

«Ένας απ’ τους σερβιτόρους, με τους οποίους συνεργαζόμουν με παρότρυνε να μην χτυπάω στην ταμειακή μηχανή κάποια ποτά και να κρατάω τα χρήματα. Για κάποιον ανόητο λόγο το έκανα. Μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή δεν είχα κλέψει ποτέ στη ζωή μου, ούτε το ξανάκανα. Ευτυχώς ήμουν απαίσια σερβιτόρα και με απολύσατε, προτού προλάβω να κλέψω κάτι παραπάνω από λίγες εκατοντάδες δολάρια. Πέρασαν 20 χρόνια από τότε, αλλά ακόμη το μετανιώνω. Λυπάμαι πολύ που σας έκλεψα. Σας παρακαλώ δεχθείτε τη συγγνώμη μου κι αυτά τα χρήματα που επιστρέφω μαζί με τους τόκους 20 χρόνων. Μια ευγνώμων πρώην υπάλληλος».

Η αποστολέας της επιστολής, που στον ίδιο φάκελο είχε βάλει 1.000 δολάρια, ήταν άγνωστη κι έτσι παραμένει. Είχε εργαστεί τη δεκαετία του 1990 στο εστιατόριο ως σερβιτόρα και πολλά χρόνια μετά αποφάσισε ότ ήρθε η ώρα να επανορθώσει.

Σερβιτόρα επέστρεψε χρήματα που είχε κλέψει από εστιατόριο- Viral επιστολή

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, Καρλότα Φλόρες, μιλώντας στο τοπικό δίκτυο KVOA-TV , είπε ότι τα μέλη του προσωπικού δάκρυσαν όταν τους διάβασε την επιστολή. Η επιστολή συνέπεσε με το πρόσφατο γεγονός της κλοπής της στάντα της ιδοκτήτριας, η οποία δήλωσε ότι αυτό το γράμμα αποκατέστησε την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους και την έκανε να πιστέψει ότι υπάρχουν ακόμη εκεί έξω αρκετοί καλοί άνθρωποι.

«Δεν ξέρω ποια είναι ή που βρίσκεται, αλλά ελπίζω να διάβασε ή να είδε στις ειδήσεις τι θετικό αντίκτυπο είχε το γράμμα της όχι μόνον σ’ εμένα, την οικογένεια και την επιχείρησή μου, αλλά και για το μέλλον μας ως κοινωνία», είπε η Φλόρες.

Ο γιος της φρόντισε να αναρτήσει στο προφίλ του στο Facebook την επιστολή και να γράψει ότι η πρώην σερβιτόρα τους έφτιαξες τη διάθεση για όλη την εβδομάδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`