Σπούδασε ναυτιλιακά στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας- Εξασφάλισε το μέλλον

Το μοναδικό ΙΕΚ που συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Ναυτιλιακή Εβδομάδα των Βρυξελλών.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Σπούδασε ναυτιλιακά στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας- Εξασφάλισε το μέλλον

Η πίστη στον εαυτό σου, στις δυνάμεις και στο ταλέντο σου -πέρα από κάθε αντιξοότητα- στην αφετηρία της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας, είναι προϋπόθεση για την επιτυχία σου.

Και για να έχεις μια… ΑΛΦΑ επαγγελματική σταδιοδρομία στο νευραλγικό κλάδο της Ναυτιλίας, κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή ΣΗΜΕΡΑ με ένα click: http://www.iekalfa.gr/iek-glyfada/

Σπούδασε στον Τομέα Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στα Νότια Προάστια, Λ. Βουλιαγμένης 57.

Παρέχοντας ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί τη Νο1 επιλογή για Ναυτιλιακές Σπουδές!

Τη χρονιά που πέρασε (2016-2017), οι σπουδαστές Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ είχαν αποκλειστικά το προνόμιο να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρακολουθήσουν διά ζώσης τις διεργασίες της Ευρωπαϊκής Ναυτιλιακής Εβδομάδας!

Σπούδασε ναυτιλιακά στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας- Εξασφάλισε το μέλλον

«Υπόγραψε» την επαγγελματική σου καταξίωση, σπουδάζοντας στην περιζήτητη ειδικότητα: Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας

Κορυφαίες Συνεργασίες

AEGEAN SPEEDLINES, ANEK LINES, LOUIS CRUISES, HELMEPA, SPRINGFIELD SHIPPING CO. (ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ), ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΝΟΡΒΗΓΙΚΟΣ ΝΗΟΓΝΩΜΩΝ, ORANGE CRUISES, MARITIME ECONOMIES

Ακαδημαϊκό Προσωπικό

Στο Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στοχεύουμε πάντα στο υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικών υπηρεσιών, προκειμένου να σου προσφέρουμε όλα τα εφόδια για την επαγγελματική σου αποκατάσταση και επιτυχία.

Γι’ αυτόν το λόγο, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στους ακαδημαϊκούς μας συνεργάτες, η επιλογή των οποίων γίνεται πάντα μετά από προσεκτική μελέτη (τεστ μεταδοτικότητας, έλεγχος από το ακαδημαϊκό συμβούλιο, presentation skills, πιστοποιημένες γνώσεις υπολογιστών).

Ως αποτέλεσμα, το ακαδημαϊκό δυναμικό του Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελείται από άρτια καταρτισμένους καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας, με πολύπλευρες γνώσεις και πολυετή εμπειρία.

Οι καθηγητές μας αντιμετωπίζουν την εκπαίδευση ως λειτούργημα, ενώ παράλληλα έχουν πλήθος διακρίσεων και επαγγελματικών επιτυχιών στο ενεργητικό τους.

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές στα τμήματα Οκτωβρίου 2017: http://www.iekalfa.gr/

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr