Στη Weber Shandwick και στο McCann Worldgroup η Porcelana

Στην ομάδα της Weber Shandwick και του McCann Worldgroup ανέθεσε το σύνολο της επικοινωνίας της η Porcelana, μετά από διεξοδική μελέτη των υποψηφιοτήτων.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Στη Weber Shandwick και στο McCann Worldgroup η Porcelana

Στην ομάδα της Weber Shandwick και του McCann Worldgroup ανέθεσε το σύνολο της επικοινωνίας της η Porcelana. Ο Όμιλος McCann θα παρέχει μια στοχευμένη 3600 επικοινωνία που περιλαμβάνει ATL, BTL, digital marketing, media relations και digital PR.

Η Porcelana επέλεξε να συνεργαστεί με τη κοινή ομάδα της Weber Shandwick και του McCann Worldgroup μετά από διεξοδική μελέτη των υποψηφιοτήτων που υπεβλήθησαν στο αντίστοιχο κλειστό spec που διοργάνωσε.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί το δυναμικό brand και η ενθουσιώδης ομάδα της Porcelana επίλεξε να συνεργαστεί με τη ταλαντούχα ομάδα μας. Στόχος μας είναι να οδηγήσουμε το brand της Porcelana σε μία νέα εποχή, σχεδιάζοντας και εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο επικοινωνιακό στρατηγικό πλάνο χρησιμοποιώντας εναρμονισμένα και συντονισμένα το σύνολο των καναλιών επικοινωνίας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Weber Shandwick, Δημήτρης Μιχόπουλος.

«Το know how και η δυναμική της ομάδας της Weber Shandwick και του McCann Worldgroup φαίνεται να δημιουργούν μελλοντικές ευκαιρίες για το brand μας. Επιπλέον η ενεργητικότητα, ο ενθουσιασμός αλλά και το profile της δημιουργικής ομάδας ταυτίζονται απόλυτα με την φιλοσοφία της Porcelana και με το μοντέλο συνεργασίας που θα επιθυμούσαμε να έχουμε από τον νέο μας συνεργάτη. Είμαστε παραπάνω από σίγουροι ότι μαζί θα πετύχουμε τους επικοινωνιακούς και επιχειρηματικούς μας στόχους και θα οδηγήσουμε το brand στην επόμενη μέρα», δήλωσε ο Εμπορικός διευθυντής της Porcelana, Παναγιώτης Κολιοφούτης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr