Το CBS ακυρώνει τα "Brain Dead" και "American Gothic"

Άρχισαν να βαράνε κανόνι στις σειρές τα δίκτυα και πρώτο κάνει την αρχή το CBS ακυρώνοντας δύο σειρές.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Το CBS ακυρώνει τα "Brain Dead" και "American Gothic"

Άρχισαν να βαράνε κανόνι στις σειρές τα δίκτυα και πρώτο κάνει την αρχή το CBS ακυρώνοντας δύο σειρές.

Το Hollywood Reporter μας πληροφορεί ότι τα "BrainDead" και "American Gothic" ακυρώνονται, ύστερα από μόλις την πρώτη τους σεζόν, αφήνοντας έτσι μόνο το "Zoo" να επιβιώνει απ' τις τρεις καλοκαιρινές σειρές.

Το "BrainDead", με showrunners τους Robert και Michelle King του "The Good Wife", ήταν ένα πολιτικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Elizabeth Winstead, Danny Pino, Tony Shalhoub και Aaron Tveit. Ενώ η πρώτη σεζόν ξεκίνησε με τηλεθέαση 5 εκατομμύρια θεατές μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν η τηλεθέαση έπεσε στη μισό. Η ακύρωση βέβαια ήρθε και ύστερα απ' την ανακοίνωση ότι οι Kings θα αναλάβουν το spinoff του "The Good Wife" καθώς και λόγω της συμφωνίας με το Amazon, που δίνει θέση μόνο για μια σειρά τον χρόνο.

Απ΄ την άλλη, το "American Gothic" με πρωταγωνιστές τους Juliet Rylance και Justin Chatwin ήταν ένα οικογενειακό δράμα με ανατροπές απ' την εκτελεστική παραγωγό Corinne Brinkerhoff, που έχει συνεργαστεί με τους Kings στο "The Good Wife". Η τηλεθέαση της σειράς έκανε πρεμιέρα με 3,4 εκατομμύρια θεατές ενώ στο τέλος τα νούμερα ήταν λίγο καλύτερα απ' το "BrainDead".

Ο πρόεδρος του CBS, Glenn Geller, δήλωσε ότι οι σειρές δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Όμως αυτό δεν τον αποθαρρύνει και θέλει να εξασφαλίσει ποιοτικές σειρές για τους καλοκαιρινές μήνες, όπως το ABC, που κατάφερε να ανεβάσει την επίδοση του το καλοκαιρινό διάστημα με το ρετρό του πρόγραμμα.

Πηγή: IGN

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr