Το νέο γκάλοπ της Alco για το OPEN σε ένα infographic

Προβάδισμα 6,5 μονάδων της ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του OPEN.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Το νέο γκάλοπ της Alco για το OPEN σε ένα infographic

Προβάδισμα 6,5 μονάδων της ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή καταγράφει νέα δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του OPEN, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Έλλη Στάη.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ καταγράφει προβάδισμα 5,7 μονάδων με ποσοστό 23,8% έναντι 18,1% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 5,3%, το ΚΚΕ με 5,1% και το ΚΙΝΑΛ με 4,1%. Με το όριο της εισόδου “φλερτάρουν” η Ένωση Κεντρώων (2,7%) και η Λαϊκή Ενότητα (2,6%), ενώ εκτός φαίνεται πως μένουν Ποτάμι (1,3%), ΑΝΕΛ (1,4%) και Ελληνική Λύση (1,4%). Στο 16,1% βρίσκεται το ποσοστό των αναποφάσιστων, στο 8,5% η αποχή, ενώ το λευκό βρίσκεται στο 2,9%.

Με αναγωγή επί των έγκυρων, η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 6,5 μονάδες και τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 26,9%, ΣΥΡΙΖΑ 20,4%, Χρυσή Αυγή 6%, ΚΚΕ 5,8%, ΚΙΝΑΛ 4,6%, Ένωση Κεντρώων 3%, Λαϊκή Ενότητα 2,9%, ΑΝΕΛ 1,6%, Ελληνική Λύση 1,6% και Ποτάμι 1,5%.

Δείτε το infographic:

Το νέο γκάλοπ της Alco για το OPEN σε ένα infographic
infographic: Πάνος Κωνσταντόπουλος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

`