Το ποδήλατο του Κ. Στεφανόπουλου έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Τον δικό του ξεχωριστό τρόπο , επέλεξε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας, για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα ΠτΔ Κωστή Στεφανόπουλο.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Το ποδήλατο του Κ. Στεφανόπουλου έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο

Τον δικό του ξεχωριστό τρόπο , επέλεξε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας, για να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλο.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος είχε ιδιαίτερη σχέση με το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Τους πρώτους μήνες της λειτουργίας του το επισκεπτόταν πολύ συχνά και εκδήλωνε παντού τον ενθουσιασμό και την ικανοποίησή του που η γενέτειρά του απέκτησε ένα σύγχρονο Μουσείο. Έφτανε πάντα μόνος του με το ποδήλατό του, το οποίο άφηνε στον εξωτερικό χώρο. Σήμερα και αύριο το ίδιο ποδήλατο θα βρίσκεται και πάλι εκεί, ως υπόμνηση της απουσίας του από την πολιτική σκηνή του τόπου.

Παράλληλα, η σημαία θα κυματίζει μεσίστια ως ελάχιστος φόρος τιμής στον πατρινό Κωστή Στεφανόπουλο, που με τη δεκαετή θητεία του στην Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας προσέδωσε νέα αίγλη στο θεσμό και απέκτησε πρωτόγνωρη δημοτικότητα και αποδοχή από το λαό, την οποία διατήρησε αμείωτη και μετά από την αποχώρηση από τα πολιτικά αξιώματα.

Πηγή: patrastimes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr