Χαμός μεταξύ δημοσιογράφων στον Παπαδάκη: «Είσαι μετακλητός στο Μαξίμου»

Εντονος διάλογος μεταξύ δημοσιογράφων: «Είσαι μετακλητός στο Μαξίμου» – Η αντίδραση του Παπαδάκη

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Χαμός μεταξύ δημοσιογράφων στον Παπαδάκη: «Είσαι μετακλητός στο Μαξίμου»

Kαυγάς ξέσπασε σήμερα το πρωί μεταξύ των δημοσιογράφων Κώστα Πουλακίδα και Ανδρέα Ζαμπούκα το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο κ. Πουλακίδας με αφορμή την συζήτηση που γινόταν στο στούντιο για τις καταλήψεις και τις εκκενώσεις και την επιχείρηση στο Κουκάκι- με αφορμή τα όσα είπε ο Ανδρέας Ζαμπούκας οτι δεν είναι μείζον θέμα η υπόθεση της συμμετοχής η όχι στην κατάληψη της οικογένειας Ινδαρέ- είπε στο συνάδελφό του ότι «είσαι μετακλητός στο Μαξίμου και για αυτό δεν μπορείς να ασκήσεις οποιαδήποτε κριτική. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι απέναντι στην εξουσία… Η ώρα είναι 08.30 και θα πρέπει να πας στη δουλειά σου. Οι δημόσιοι υπάλληλοι δουλεύουν…».

Ο Ανδρέας Ζαμπούκας από τη πλευρά του αντέδρασε έντονα και τόνισε ότι εξακολουθεί να λέει ελεύθερα την άποψή του και οτι δεν έχει καμία σημασία η ανάληψη της θέσης του συμβούλου επικοινωνίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Πικραμένου. Και συμπλήρωσε οτι αν έχει ευθύνες η Αστυνομία στην υπόθεση στο Κουκάκι πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Απευθυνόμενος δε στον κ. Πουλακίδα δήλωσε οτι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του και η άρνηση της ιδιότητας του δημοσιογράφου που του καταλόγισε ο δημοσιογράφος της Αυγής Πουλακίδας. Λέγοντας μάλιστα οτι ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος έχει την δυνατότητα να παρέχει τις υπηρεσίες του όπου νομίζει.

Να σημειωθεί οτι ο Γιώργος Παπαδάκης δεν αντέδρασε κατά τη διάρκεια του έντονου διαλόγου, ωστόσο προς το τέλος της συζήτησης ανέφερε: «Σκόπιμα δεν πήρα θέση. Με λυπεί όμως αυτό που συμβαίνει μεταξύ δημοσιογράφων. Θα έλεγα να μείνουμε εδώ για αυτό το θέμα…».

Δείτε το καυγά των δημοσιογράφων:

Το βίντεο από το newsique

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr